ΑΓΓΛΙΑ

Χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν

Χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν
AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει τόσο το υπόλοιπο της σεζόν με τη Λίβερπουλ όσο και το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αγγλία.

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον τραυματισμό του Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και θα επιστρέψει στη δράση στο τέλος του 2018.

Ο μέσος της Λίβερπουλ τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να κάνει τάκλιν στο 1ο ημίχρονο του ημιτελικού Champions League με αντίπαλο τη Ρόμα και από την πρώτη στιγμή οι εκτιμήσεις ήταν δυσοίωνες.

Ο 24χρονος Άγγλος υποβλήθηκε σε ακτινογραφία το πρωί της Τετάρτης, που επιβεβαίωσε τη σοβαρή ζημιά που υπέστη.

Στη συνέχεια, μίλησε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας του, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, για να τον ενημερώσει για την αναγκαστική απουσία του από την αποστολή του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

"Το μέγεθος του τραυματισμού σημαίνει ότι ο Όξλεϊντ Τσέιμπερλεϊν θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν για τη Λίβερπουλ και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας για την Αγγλία. Ο Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν θα αρχίσει τώρα το πρόγραμμα αποθεραπείας για να επανέλθει σε κανονική κατάσταση όσο το δυνατόν συντομότερα και να επιστρέψει στη δράση την επόμενη σεζόν", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των "κόκκινων", χωρίς να προσδιορίζει επ' ακριβώς τον χρόνο απουσίας του.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή στη Λίβερπουλ από την Άρσεναλ το καλοκαίρι για 38.000.000 ευρώ και σε 41 συμμετοχές έχει 5 γκολ.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ