ΑΓΓΛΙΑ

Βενγκέρ: "Γιατί όχι την Αγγλία;"

Βενγκέρ: "Γιατί όχι την Αγγλία;"

Ο Αρσέν Βενγκέρ ρωτήθηκε για την προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αγγλίας και τόνισε ότι δεν την απορρίπτει.

Ο Ρόι Χόντσον αποπέμφθηκε μετά την αποτυχία της Αγγλίας στο Euro 2016 και η FA αναζητεί τον αντικαταστάτη του. Ένας από τους πιο προβεβλημένους υποψήφιους, έστω και αν δεν το προξενεί ο ίδιος, είναι ο Αρσέν Βενγκέρ.

Μετά από μία 20ετία στην Άρσεναλ, ο Αλσατός προπονητής δεσμεύεται έως τον Ιούνιο του 2017 και με δεδομένες τις αποδοκιμασίες των οπαδών, η αποχώρηση του μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ...

Όμως, ποια είναι η γνώμη του για την Αγγλία; Έχει τη διάθεση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "λιονταριών". Μιλώντας στο "Bein Sports" δεν φάνηκε καθόλου αρνητικός.

"Θα μπορούσα να αναλάβω την Αγγλία, γιατί όχι; Δεν θα απέρριπτα ποτέ αυτή την προοπτική, αλλά προς το παρόν είμαι χαρούμενος και προσηλωμένος στο συλλογικό επίπεδο" ανέφερε αρχικά.

Έπειτα, πρόσθεσε: "Έχω συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με την Άρσεναλ και είμαι στην ομάδα για μακρό χρονικό διάστημα. Πάντα τηρούσα τα συμβόλαια μου και θα συνεχίσω να το πράττω. Τι θα κάνω μετά; Ειλικρινά, δεν το γνωρίζω".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ