ΑΓΓΛΙΑ

Βάρντι: "Η Ζάκυνθος, ο γάμος και το Euro 2016"

Βάρντι: "Η Ζάκυνθος, ο γάμος και το Euro 2016"

O Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα με τη Λέστερ, επισπεύδει το γάμο του λόγω... Euro2016, ενθυμούμενος ότι στην προηγούμενη διοργάνωση ήταν στη Ζάκυνθο για διακοπές.

Ο 28χρονος επιθετικός της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι, αναγκάστηκε να επισπεύσει το γάμο του μπροστά στο ενδεχόμενο να είναι μέλος της αποστολής της εθνικής Αγγλίας για την τελική φάση του Euro2016, η οποία θα διεξαχθεί στη Γαλλία το επόμενο καλοκαίρι.

Η Λέστερ νίκησε με 2-1 τη Γουότφορντ κι αυτός σκόραρε για 9η σερί αγωνιστική στην Premier League ξεπερνώντας την επίδοση του Ντάνιελ Στάριτζ (Λίβερπουλ) με γκολ σε 8 σερί αγωνιστικές ενώ αν σκοράρει στις 21 Νοεμβρίου στην έδρα της Νιούκαστλ θα έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ρουντ φαν Νίστελροϊ με 10 σερί αγωνιστικές με γκολ με την φανέλα της ManUtd. Είναι στην αποστολή που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αγγλίας για τα με Ισπανία στις 13/11 και με Γαλλία στις 17/11.

Ο καλύτερος παίκτης του Οκτώβρη στην Premier League είχε προγραμματίσει το γάμο του με την αγαπημένη του Μπέκι για τον Ιούνιο του 2016 αλλά το ενδεχόμενο να βρίσκεται στη Γαλλία για την τελική φάση του Euro 2016, μετέβαλε τον προγραμματισμό του.

"Είχα προγραμματίσει να παντρευτώ στις αρχές του Euro. Νόμιζα ότι ήταν καλά. Μετά το μεταθέσαμε, καλού κακού, μετά την πρώτη κλήση στην εθνική. Πριν ήταν Σαββατοκύριακο, τώρα είναι μέσα στην εβδομάδα. Δεν είναι ιδανικό για τους προσκεκλημένους. Η 25η Μαΐου είναι η νέα ημερομηνία, την πρώτη εβδομάδα μετά το τέλος της σεζόν", είπε αρχικά.

Που βρισκόταν, όμως, ο επιθετικός της Λέστερ το καλοκαίρι του 2012 όταν η εθνική Αγγλίας δοκιμαζόταν στα γήπεδα του Κιέβου και το Ντόνετσκ; Στην Ελλάδα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

"Θυμάμαι ότι ήμουν σε διακοπές στη Ζάκυνθο, ένας φίλος μου δούλευε σε ξενοδοχείο και είχα παρέα. Ήταν καλά. Χρειαζόμουν να ξεφύγω και να ξεκουραστώ. Αλλά θυμάμαι ότι ξυπνούσα στις 7 το πρωί και είχε 36 βαθμούς", υποστήριξε ο Τζέιμι Βάρντι.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ