ΑΓΓΛΙΑ

Τους τα παίρνει χοντρά ο Ρανιέρι για την απόλυση

Τους τα παίρνει χοντρά ο Ρανιέρι για την απόλυση
© LEICESTER CITY FC VIA GETTY IMAG

Η διοίκηση της Λέστερ καλείται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποζημιώσει τον Κλάουντιο Ρανιέρι, τον οποίο απέλυσε έξι μήνες μετά την υπογραφή νέου τετραετούς συμβολαίου.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι έχει τη φήμη του αποζημιωσάκια. Γνωστός για τα υψηλά συμβόλαια που υπογράφει και για τα χρήματα που παίρνει κάθε φορά που απολύεται από μια ομάδα. Απ' όπου έχει φύγει, έχει πάρει πολλά χρήματα, τα οποία δεν δούλεψε, όμως αυτό είναι το κόστος να διώξεις έναν προπονητή πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία μαζί του. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν χαρίζει κάστανο ο Ιταλός προπονητής.

Μετά το περσινό έπος με τη Λέστερ, ο Ρανιέρι υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με τις "αλεπούδες" και οι απολαβές του εκτοξεύτηκαν. Η φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα δεν είναι καλή, παλεύει για τη σωτηρία, όμως αυτό δεν μειώνει το θαύμα που συντελέστηκε μια σεζόν πριν.

Παρά την προσπάθεια που γίνεται για να μείνει η Λέστερ στην κατηγορία και ενώ παλεύει για να μπει στους "8" του Champions League απέναντι στη Σεβίλλη (έχασε 1-0 το πρώτο ματς στην Ανδαλουσία), η διοίκηση αποφάσισε να τον απομακρύνει. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη και να τον χρυσοπληρώσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Νησί, ο Ιταλός προπονητής θα λάβει 3.500.000 ευρώ ως αποζημίωση. Εν ολίγοις, θα λάβει χρήματα και για του... χρόνου, έστω και αν θα κάθεται άλλος κόουτς στον πάγκο. Μπορεί ο ίδιος να αισθάνεται πικραμένος για το "διαζύγιο", τουλάχιστον όμως θα... γλυκάνει την πίκρα του μόλις μπει το ποσό αυτό στον τραπεζικό του λογαριασμό.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ