ΑΓΓΛΙΑ

Τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Καυγάς άνευ προηγουμένου ξέσπασε σε προπόνηση της Πορτ Βέιλ με τον αρχηγό της ομάδας να καταλήγει στο νοσοκομείο έχοντας σοβαρότατα τραύματα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που γίνονται επεισόδια στις προπονήσεις των ομάδων. Για την ακρίβεια τα περιστατικά είναι πολύ περισσότερα απ' όσα μαθαίνουμε. Ωστόσο, αυτό που έγινε την Πέμπτη στην Πορτ Βέιλ, ομάδα της League One, ξεπερνά κάθε φαντασία.

Τα αγγλικά ΜΜΕ δεν έχουν εκτενή αναφορά στα αίτια που προκάλεσαν συμβάν, όμως, οι συνέπειες ήταν σοκαριστικές για τον Νταγκ Λοφτ. Ο αρχηγός της ομάδας ενεπλάκη σε έναν καυγά με τον Ντάνιελ Τζόουνς και το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει στο νοσοκομείο με κατάγματα στη μύτη, το σαγόνι και το ζυγωματικό. Η φωτογραφία της "Sun" τα λέει όλα...

Όσον αφορά τον δράστη η Πορτ Βέιλ αναμένεται να τον αποδεσμεύσει παρόλο που είχε συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο. Εκτός αυτού, ο Μίκι Άνταμς, μάνατζερ της ομάδας, είπε ότι θα υπάρξει περαιτέρω έρευνα.

Τέλος, ο Λοφτ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ είναι πολύ πιθανό σύμφωνα με τον δικηγόρο του να κινηθεί και νομικά κατά του Τζόουνς.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ