ΑΓΓΛΙΑ

Το tweet του πατέρα για τον γιο που "ράγισε" καρδιές

Το tweet του πατέρα για τον γιο που "ράγισε" καρδιές

Ένας φίλαθλος της Σέφιλντ Γουένσντεϊ καμάρωσε συγκινημένος τον γιο του, στον αγώνα με την Τσάρλτον, να διαψεύδει κάθε ιατρική πρόβλεψη. Και "έριξε" το twitter ανεβάζοντας ένα βίντεο ζωής!

Ο Joe Danforth γεννήθηκε πριν 10 χρόνιο με σύνδρομο CHARGE, ένα σπάνιο γεννητικό νόσημα το οποίο εμφανίζεται μία φορά ανά 10.000 γεννήσεις παγκοσμίως. Οι γιατροί είπαν στους γονείς του ότι πρέπει να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι δεν θα δουν το παιδί τους ποτέ να περπατάει.

Κι όμως! Ο πιτσιρικάς διέψευσε κάθε πρόβλεψη και κατάφερε να σταθεί στα πόδια του! Το περασμένο Σάββατο, μάλιστα, συνόδεψε τις ομάδες της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και της Τσάρλτον κατά την είσοδό τους στο γήπεδο σε μία άκρως συγκινητική στιγμή την οποία ο πατέρας του την μοιράστηκε στο twitter.

"Πριν 10 χρόνια μας είπαν ότι το μικρό μου αγόρι δεν πρόκειται ποτέ να περπατήσει. Δείτε τον τώρα...", έγραψε ο Martin Danforth και ανέβασε το βίντεο με το παιδί του να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Ένα βίντεο που "ράγισε" καρδιές έχοντας ήδη 6.400 retweets και 11.000 likes.

"O Joe είναι κωφός, έχει προβλήματα όρασης και έχει κάνει πάρα πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, ανάμεσά τους και στην καρδιά. Δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά αγαπάει το ποδόσφαιρο. Και έχει πάθος με τα γράμματα και τους αριθμούς", δήλωσε η μητέρα του η οποία ήταν στο γήπεδο με την αδερφή του πιτσιρικά.

"Όταν τον είδα να μπαίνει στο γήπεδο, ξέσπασα σε κλάματα και φώναξα, δείτε, αυτό είναι το αγόρι μου", συνέχισε η Nichola Danforth, ενώ ο Martin συμπλήρωσε με ένα κόμπο στον λαιμό ότι "ποτέ δεν αισθάνθηκα πιο υπερήφανος από αυτή τη στιγμή που είδαμε το αγοράκι μας να οδηγεί την αγαπημένη του ομάδα".

Το tweet του πατέρα για τον γιο που "ράγισε" καρδιές

Ο μικρός μαζί με τον προπονητή της Σέφιλντ, Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ