ΑΓΓΛΙΑ

Το συγκινητικό μήνυμα του Καντονά για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Το συγκινητικό μήνυμα του Καντονά για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ερίκ Καντονά εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στην "Manchester Arena", μέσω ενός ιδιαίτερα συγκινητικού video στα social media.

Η τρομοκρατική επίθεση στην "Manchester Arena", η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 22 άτομα κι άλλα 59 να τραυματιστούν, έχει βυθίσει στο πένθος τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και γενικότερα όλο τον κόσμο.

Όπως είναι λογικό, συντετριμμένη είναι κι η αγγλική ποδοσφαιρική κοινότητα, με πολλούς πρώην και νυν ποδοσφαιριστές να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

Μεταξύ αυτών κι ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ερίκ Καντονά, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων μέσα από ένα ιδιαίτερα συγκινητικό video που ανήρτησε στα social media.

"Η σκέψη μου βρίσκεται στα θύματα και τους τραυματίες. Παιδιά, έφηβοι, ενήλικες. Στις οικογένειές τους, στους φίλους τους, σε όλους σας, σε όλους μας. Η σκέψη μου είναι στην πόλη, το Μάντσεστερ. Στους κατοίκους του Μάντσεστερ, τους οποίους αγαπώ βαθιά. Σκέφτομαι αυτή τη χώρα, την Αγγλία και τους Άγγλους, τους οποίους αγαπώ βαθιά. Υποφέρω μαζί σας. Η καρδιά μου είναι μαζί σας. Πάντα αισθάνομαι δίπλα σας", ήταν τα λόγια του.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ