ΑΓΓΛΙΑ

Το μήνυμα του Μπέκαμ στον Ρούνεϊ

Το μήνυμα του Μπέκαμ στον Ρούνεϊ
© GETTY IMAGES

Ο Γουέιν Ρούνεϊ ετοιμάζεται να γίνει απόψε ο 2ος σε συμμετοχές στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ που πέφτει στην 3η θέση ζητάει από τον άλλοτε συμπαίκτη του να συνεχίσει για πολλά ακόμα χρόνια στα "λιοντάρια".

Πριν από λίγες ημέρες ο Γουέιν Ρούνεϊ αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου ότι η τελευταία του μεγάλη διοργάνωση θα είναι το Μουντιάλ 2018 (σε περίπτωση πρόκρισης της Αγγλίας στην τελική φάση) και κατόπιν θα αποχωρήσει από τη διεθνή δράση, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να είναι πάντως κάθετα αντίθετος σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος θα κάνει σε λίγες ωρες θέση στον Ρούνεϊ για να γίνει εκείνος ο δεύτερος σε συμμετοχές στην εθνική Αγγλίας (αν παίξει κόντρα στη Σλοβακία για τα τα προκριματικά του Μουντιάλ φτάνει τα 116 παιχνίδια, έναντι 125 του Σίλτον και 115 του Μπέκαμ), είναι φαν του αρχηγού των "τριών λιονταριών" και με μήνυμά του στο Instagram του ζητάει να μην τα παρατήσει:

"Οπότε απόψε ο Γουέιν γίνεται ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας αν εξαιρέσουμε τη θέση του τερματοφύλακα... Εξακολουθώ να ακούω κόσμο να λέει ότι ο Γουέιν θα πρέπει να σταματήσει να παίζει για τη χώρα του για να παρατείνει την καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο... Σοβαρά;... Ως παίκτης αποχωρείς όταν αισθάνεσαι έτοιμος.

Εκπροσωπώντας τη χώρα σου στο υψηλότερο επίπεδο που μπορείς να φτάσεις, βγαίνοντας με τη φανέλα της Αγγλίας στο Wembley είναι ένα από τα σπουδαιότερα συναισθήματα που θα μπορούσες να έχεις ποτέ... Κάθε παιδί σε αυτό τον κόσμο που αγαπάει αυτό το άθλημα ονειρεύεται να παίξει με τα χρώματα της εθνικής και να εκπροσωπήσει τη χώρα που αγαπάει...

Μην αφήνεις κανέναν να στο πάρει αυτό μακριά, συνέχισε μέχρι τη στιγμή που δεν θα μπορείς άλλο... Συγχαρητήρια φίλε".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ