ΑΓΓΛΙΑ

Το αυτογκόλ που διχάζει την Αγγλία

Το αυτογκόλ που διχάζει την Αγγλία
© GETTY IMAGES

Η εθνικής Αγγλίας αποκλείστηκε από την αντίστοιχη της Ιαπωνίας - στα ημιτελικά του Μουντιάλ Γυναικών - μετά από αυτογκόλ της Μπάσετ στις καθυστερήσεις. Δριμύτατη κριτική στην Αγγλίδα.

Δριμύτατη κριτική δέχεται η 31χρονη Αγγλίδα αμυντικός, Λάουρα Μπάσετ, καθώς το στέρησε από την ομάδα της, την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ Γυναικών, που διεξάγεται στον Καναδά.

Η Λάουρα Μπάσετ ξέσπασε σε κλάματα μετά το αυτογκόλ με τις συμπαίκτριές της να προσπαθούν να την παρηγορήσουν.

Τα μέλη της αποστολής της εθνικής Αγγλίας επέτρεψαν στον αδερφό της Λάουρα Μπάσετ, Νταν, να μπει στα αποδυτήρια για να της μιλήσει μετά το αυτογκόλ.

Η εθνικής Ιαπωνίας με το αυτογκόλ της Μπάσετ νίκησε με 2-1 την Αγγλία και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, το οποίο διεξάγεται στον Καναδά.

Η κριτική από μερικούς ανθρώπους του ποδοσφαιρικού κόσμου, πάντως, ήταν δριμύτατη. Ο Γκάρι Λίνεκερ "τιτίβασε", το εξής: "Τι τρομακτικός τρόπος να χάσεις! Φτωχή μου Λάουρα Μπάσετ"

Αντίθετα, ο Ρίο Φέρντιναντ στάθηκε - πάλι μέσω twitter - στο πλευρό της Αγγλίδας αμυντικού: "Λάουρα, κράτα το κεφάλι ψηλά. Αυτές οι στιγμές χρησιμεύουν για τις μελλοντικές επιτυχίες. Είναι σκληρό τώρα, αλλά πρέπει να αντιδράσεις..."

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Λάντον Ντόνοβαν, έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στην Λάουρα. "Συντετριμμένος για την Λάουρα. Όλοι κάνουμε λάθη και ελπίζω αυτό να μην την επηρεάσει, στην καριέρα της."

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ