ΑΓΓΛΙΑ

Το αφεντικό τρελάθηκε στην Μάντσεστερ Σίτι

Το αφεντικό τρελάθηκε στην Μάντσεστερ Σίτι

Δημοσίευμα από την Αγγλία φέρνει στο προσκήνιο την επιθυμία των παραγόντων της Μάντσεστερ Σίτι να "ρίξουν" στην αγορά τεράστια ποσά για να αποκτήσουν παίκτες.

Ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι από τις ομάδες που διαθέτουν λεφτά το γνωρίζαμε. Αυτό φάνηκε και από τις επίσημες κρούσεις για τον Στέρλινγκ και τον Πογκμπά. Η "Mirror" ωστόσο, δίνει μία άλλη διάσταση στα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τους "πολίτες".

Ο πρόεδρος της Σίτι, Κχαλντούν Αλ Μουμπάρακ, έχει υποσχεθεί την έλευση μεγάλων ονομάτων στο Μάντσεστερ και εάν ισχύει το δημοσίευμα της "Mirror" είναι έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Οι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι το ποσό που είναι διαθέσιμο για τις μεταγραφές είναι 150 εκατ. λίρες, δηλαδή 207 εκατ. ευρώ. Το δημοσίευμα δεν σταματά εκεί αφού πέρα από τα ονόματα των Στέρλινγκ και Πογκμπά προσθέτει ακόμα δύο. Η "Σίτι" φέρεται να θέλει τόσο τον Κέβιν Ντε Μπράινε, όσο και τον Τζιανέλι ιμπουλά. Για τον παίκτη της Βόλφσμπουργκ δίνει 30 εκατομμύρια λίρες και για εκείνον της Μαρσέιγ άλλα 22 εκατομμύρια.

Αυτό βέβαια σημαίνει πως κάποιοι θα φύγουν. Ήδη έχει αποχωρίσει ο Μίλνερ για τη Λίβερπουλ, ενώ την πόρτα της εξόδου είναι πιθανό να δουν και οι Νασρί, Γιόβετιτς και Τζέκο.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ