ΑΓΓΛΙΑ

Θέλει να γίνει δήμαρχος ο Κάμπελ

Θέλει να γίνει δήμαρχος ο Κάμπελ
Κάμπελ

Ο πρώην άσος των Τότεναμ και Άρσεναλ, Σολ Κάμπελ, θέλει να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος του Λονδίνου. "Ξέρω που πάω και μπλέκω", δήλωσε.

Τον Μάιο του 2016 διεξάγονται εκλογές για την δημαρχεία του Λονδίνου και ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ έχει σκοπό να κάνει την έκπληξη.

Ο λόγος για τον Σολ Κάμπελ, ο οποίος στα 40 του χρόνια έχει σκοπό να κάνει στροφή στην καριέρα του και να ασχοληθεί με την πολιτική.

Το έργο του μάλιστα αναμένεται να γίνει πιο εύκολο, αφού ο Μπόρις Τζόνσον, που βρίσκεται σε αυτή τη θέση από το 2008, δεν έχει σκοπό να κατέβει για δήμαρχος τρίτη φορά.

"Θέλω να φέρω κάτι νέο. Να αλλάξω το Λονδίνο για όλους και όχι για μερικούς. Κοιτάζω ανθρώπους που είναι στην πολιτική για 10 και 15 χρόνια και τα έχουν κάνει... σαλάτα. Άνθρωποι με σπουδαίες και μεγάλη μόρφωση, όμως παρόλα αυτά δεν τα κατάφεραν", δήλωσε ο Κάμπελ και συνέχισε:

"Δεν θέλω να μπλέξω το ποδόσφαιρο σε αυτό. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ομάδες, αλλά με ανθρώπους. Ξαναλέω πως θέλω να αλλάξω το Λονδίνο για όλους".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ