ΑΓΓΛΙΑ

Θέλει να φέρει πίσω τον Κάρολ η Νιουκάστλ

Θέλει να φέρει πίσω τον Κάρολ η Νιουκάστλ
Κάρολ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", η Νιουκάστλ επιθυμεί να προχωρήσει στην απόκτηση του Άντι Κάρολ και ίσως γίνει κίνηση για τον Άγγλο φορ τον προσεχή Γενάρη.

Ο Αντι Κάρολ αγωνίστηκε στη Νιουκάστλ από το 2006-11, προτού τον μοσχοπουλήσει στη Λίβερπουλ και το 2013 ο υψηλόσωμος Άγγλος φορ μετακόμισε στην Γουέστ Χαμ, έχοντας παίξει προηγουμένως για έναν χρόνο δανεικός στα "σφυριά" του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τη "Mirror", οι καρακάξες ενδιαφέρονται να φέρουν πίσω στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" τον 26χρονο φορ και μάλιστα σκέφτεται να προχωρήσει σε κίνηση ακόμα και τον προσεχή Γενάρη, χωρίς πάντως αυτό να διευκρινίζεται στο ρεπορτάζ.

Για συγκεκριμένο ποσό δεν αναφέρεται κάτι, αλλά μόνο η διάθεση της Νιουκάστλ να... επαναπατρίσει τον Κάρολ, με την Γουέστ Χαμ πάντως να θέλει να τον κρατήσει ενόψει και του δεύτερου μισού της σεζόν στην Premier League.

Τροχοπέδη αποτελεί και το γεγονός πως ο παίκτης έχει φέρει με την σύζυγό του ένα μωρό στη ζωή και δεν είναι το πλέον εύκολο σε αυτή την φάση της ζωής του να μετακομίσει, έχοντας στήσει το σπιτικό του στο Λονδίνο. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

Θέλει να φέρει πίσω τον Κάρολ η Νιουκάστλ
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ