ΑΓΓΛΙΑ

Θέλει Λέσκοτ η Σάντερλαντ για να την σώσει

Θέλει Λέσκοτ η Σάντερλαντ για να την σώσει
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο πρόσωπο του Τζόλεον Λέσκοτ φαίνεται ότι βρήκε ο Ντέιβιντ Μόγιες τον άνθρωπο που θα τον βοηθήσει να συμμαζέψει τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας της Σάντερλαντ.

Η χρονιά δεν κυλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη Σάντερλαντ. Οι "μαύρες γάτες" είναι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League έχοντας μαζέψει μόλις 15 βαθμούς μετά από 21 αγώνες.

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ντέιβιντ Μόγιες αφορά το κέντρο της άμυνας αφού και ο Πάτρικ Φαν Ανχολτ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει για την Κρίσταλ Πάλας.

Για αυτό το λόγο ο προπονητής της Σαουθάμπτον έχει καλέσει το τελευταίο διάστημα έναν παλιό μας γνώριμο για προπονήσεις. Ο λόγος για τον Τζόλεον Λέσκοτ ο οποίος μετά το "διαζύγιό" του με την ΑΕΚ είναι ελεύθερος και τις τελευταίες ημέρες προπονείται με τις "μαύρες γάτες". Το εάν τελικά ο Λέσκοτ θα πείσει τον Μόγιες ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει θα φανεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Αξίζει να τονίσουμε ότι το όνομα του 34χρονου κεντρικού αμυντικού έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες το τελευταίο διάστημα χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει κάποια από τις περιπτώσεις!

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ