ΑΓΓΛΙΑ

Τεράστιο respect στους οπαδούς της Έβερτον!

Τεράστιο respect στους οπαδούς της Έβερτον!

O Στίβεν Νέισμιθ σκόραρε με τη φανέλα της Νόριτς κόντρα στην Έβερτον και ακολούθησε ένα standing ovation προς τιμήν του από τους οπαδούς και των δύο ομάδων (VIDEO).

Ότι στην Αγγλία αντιλαμβάνονται αρκετά διαφορετικά το ποδόσφαιρο, δεν είναι πολύ άγνωστο, ούτε κάναμε καμία ανακάλυψη για... πούλιτζερ. Όμως, κάθε φορά έρχεται να επιβεβαιώνει για ποιο λόγο διαθέτει το κατά πολλούς κορυφαίο πρωτάθλημα στην Ευρώπη και όχι μόνο για την οργάνωση του και το επίπεδό του, αλλά και για την κουλτούρα που επικρατεί σε όλα τα γήπεδα.

Χθες (20/9), η Έβερτον υποδέχτηκε τη Νόριτς στο "Γκούντισον Παρκ" για τους "32" του αγγλικού League Cup και τα καναρίνια επικράτησαν 2-0, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αυτό όμως έχει τη μικρότερη σημασία.

Ο Στίβεν Νέισμιθ επέστρεψε ως αντίπαλος στο Μερσεϊσάιντ, φορώντας τη φανέλα της Νόριτς, στην οποία μετακόμισε τον περασμένο Ιανουάριο από την Έβερτον και είχε απέναντί του τους πρώην συμπαίκτες του. Άλλωστε, για μια τετραετία υπηρέτησε πιστά τα "ζαχαρωτά" και αγαπήθηκε από τους φίλους της ομάδας.

Ο Σκωτσέζος ήταν από τους αγαπημένους τους και του το έδειξαν με μία τρομερή χειρονομία στο 41ο λεπτό, καθώς ο 30χρονος στράικερ άνοιξε το σκορ για την Νόριτς και εκείνοι τον χειροκρότησαν με standing ovation, δείχνοντας πως δεν ξεχνούν, ούτε διαγράφουν το παρελθόν για ένα γκολ εναντίον της ομάδας τους.

"Είναι το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ μας που φανερώνει και το μέγεθος του συλλόγου. Η Έβερτον είναι μία ομάδα που περικλείεται από φανταστικούς ανθρώπους", δήλωσε ο Νέισμιθ, ο οποίος χειροκρότησε ιπποτικά τον κόσμο, αναγνωρίζοντας την υπέροχη στάση που κράτησε στο πρόσωπό του.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ