ΑΓΓΛΙΑ

Τεράστιες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο των σεξουαλικών κακοποιήσεων στην Αγγλία

Τεράστιες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο των σεξουαλικών κακοποιήσεων στην Αγγλία

Περισσότερες από 50 ομάδες εμπλέκονται στο σκάνδαλο των σεξουαλικών κακοποιήσεων παιδιών στην Αγγλία.

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών σε αγγλικές ομάδες ποδοσφαίρου. Ο "Guardian" συνεχίζει την έρευνα και τα στοιχεία που προκύπτουν από αυτή είναι σίγουρα τρομακτικά.

Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το γεγονός ότι με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαιώθηκε ότι περίπου 55 ομάδες έχουν ήδη παραπεμφθεί.

Αυτό επιβεβαίωσε πηγή της αστυνομίας μιλώντας στον "Guardian". "Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι συνολικά 55 σύλλογοι έχουν παραπεμφθεί" ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο που έγινε. Ο Οργανισμός Προστασίας Παιδιών στη Βρετανία είναι εκείνος ο οποίος τρέχει σημαντικό κομμάτι των ερευνών παρουσιάζοντας στοιχεία.

"Έχουμε ορισμένες πληροφορίες και κατηγορίες ότι ακόμα και σήμερα μπορεί να κινδυνεύουν παιδιά" είπε ο Τζον Κάμερον. Στη συνέχεια ο υπεύθυνος των γραμμών επικοινωνίας του Οργανισμού τόνισε: "Είναι κάτι το οποίο μας εξέπληξε, είναι ένα πρωτοφανές γεγονός. Δεν περιμέναμε όλα όσα έχουν βγει. Αυτό που είναι ξεχωριστό είναι ότι άνδρες βγαίνουν μπροστά. Είχαμε πρόβλημα στο να κάνουμε άνδρες να μιλήσουν για περιπτώσεις παρενόχλησης οι οποίες δεν είναι πρόσφατες ή μικρά αγορά να αναφέρουν περιπτώσεις που συμβαίνουν τώρα".

Σχετικές δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος του Οργανισμού, Πίτερ Γουάνλες: "Την ώρα που ο συναγερμός μας για το μέγεθος των μη πρόσφατων κακοποιήσεων έχει πλήρως επιβεβαιωθεί, πρέπει να διαφυλάξουμε ότι αυτές οι αποκαλύψεις δεν θα "παντρευτούν" με ένα είδος υστερίας που θέλει εκείνους που διαπράττουν σεξουαλικές κακοποιήσεις να βρίσκονται στα αποδυτήρια κάθε γηπέδου και κάθε αθλήματος. Παρ' όλα αυτά δεν υπάρχει χώρος για ματαιοδοξία και πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα παιδιά μας είναι ασφαλή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το σκάνδαλο που απειλεί τοαγγλικόποδόσφαιρο -Αγγλία

Πληθαίνουνοιπροπονητές-τέραταστηνΑγγλία-Αγγλία

Η Τσέλσι με πλήρωσεγια να σιωπήσω σχετικά με την σεξουαλική μου ...

Η Τσέλσιντρίμπλαρε δημοσιοποίηση περιστατικού σεξουαλικής ...

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ