ΑΓΓΛΙΑ

Τέλος ο Τέρι από την εθνική Αγγλίας

Τέλος ο Τέρι από την εθνική Αγγλίας

Ο Τζον Τέρι ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική Αγγλίας, μία μέρα πριν την κατάθεση για την κατηγορία ρατσισμού με θύμα τον Άντον Φέρντιναντ

Ο Τζον Τέρι ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική Αγγλίας, κατηγορώντας την ομοσπονδία ότι έκανε την παρουσία του σε αυτήν ανυπόφορη.

Ο αρχηγός της Τσέλσι μάλιστα ανακοίνωσε την απόφασή του μία μέρα πριν την κατάθεσή του στην ομοσπονδία για τις κατηγορίες του Άντον Φέρντιναντ για ρατσιστική επίθεση.

Ο 32άχρονος άσος στην ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τους προπονητές που τον επέλεξαν για τις 78 διεθνείς συμμετοχές τους, τονίζοντας πως ήταν μεγάλη χαρά που μοιράστηκε αυτήν την τιμή με όλους αυτούς που έπαιξε μαζί στα "3 λιοντάρια".

Ευχαρίστησε όλους αυτούς τους συμπαίκτες, τους φιλάθλους και την οικογένειά του για την υποστήριξη. Ανέφερε πως το ήταν αρχηγός της εθνικής ήταν κάτι που ονειρευόταν από μικρός και πως... "σπάει" η καρδιά του με την απόφαση να σταματήσει.

Αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ρόι Χόντσον, ο Τέρι εξήγησε ότι ανακοίνωσε την αποχώρησή του μία μέρα πριν την κατάθεσή του, διότι η ομοσπονδία καλώντας να καταθέσει ενώ έχει αθωωθεί από το δικαστήριο, κάνει την θέση του στην εθνική ανυπόφορη.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ