ΑΓΓΛΙΑ

"Τέλος" ο Μάγκατ από τη Φούλαμ

"Τέλος" ο Μάγκατ από τη Φούλαμ
© GETTY IMAGES

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Φούλαμ αποτελεί από το απόγευμα της Πέμπτης ο Φέλιξ Μάγκατ, με τον λονδρέζικο σύλλογο να ανακοινώνει την απόλυσή του.

Η Φούλαμ ξεκίνησε καταστροφικά τη φετινή σεζόν στην Τσάμπιονσιπ έχοντας απολογισμό μόλις έναν πόντο μετά από επτά αγωνιστικές και όπως ήταν αναμενόμενο η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δεν άργησε να έρθει.

Με ανακοίνωσή της το απόγευμα της Πέμπτης η διοίκηση των Λονδρέζων ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Φέλιξ Μάγκατ και την πρόσληψη του Κιτ Σάιμονς με την ιδιότητα του υπηρεσιακού τεχνικού, ενώ ο πρόεδρος Σαχίντ Καν δήλωσε:

"Αυτή είναι μία δυσάρεστη αλλά αναγκαία αλλαγή. Κάνω αυτό που αισθάνομαι πως είναι σωστό για τη Φούλαμ, για το σήμερα και το αύριο του συλλόγου.

Ευχαριστώ τους οπαδούς που στέκονται στο πλευρό μας αυτούς τους πολύ δύσκολους μήνες εντός γηπέδου και υπόσχομαι ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες".

Σημειώνεται πως ο 61χρονος Γερμανός τεχνικός ήρθε στο "Κρέιβεν Κότατζ" τον περασμένο Φεβρουάριο με στόχο να κρατήσει την Φούλαμ στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως όχι μόνο δεν μπόρεσε να αποφύγει τον υποβιβασμό (αποχαιρέτησε τη μεγάλη κατηγορία μετά από 13 συνεχόμενες σεζόν) αλλά ξεκίνησε και καταστροφικά τη φετινή σεζόν στην Τσάμπιονσιπ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ