ΑΓΓΛΙΑ

Τελειώνει του Μίτροβιτς στη Νιούκαστλ

Τελειώνει του Μίτροβιτς στη Νιούκαστλ

Ο διεθνής Σέρβος στράικερ της Άντερλεχτ, Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νιούκαστλ έναντι του ποσού των 18,7 εκ. ευρώ. Περνάει ιατρικά και υπογράφει.

Στη Νιούκαστλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς και η μετεγγραφή του βρίσκεται στην τελική ευθεία, αφού ο διεθνής Σέρβος επιθετικός (13 φορές έχει παίξει με την εθνική Σερβίας) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τις "καρακάξες".

Το ποσό της πώλησής του στην Άντερλεχτ ανέρχεται σε 18,7 εκ. ευρώ, δείγμα του πόσο πολύ πιστεύουν στις ικανότητές του οι Άγγλοι, δαπανώντας ένα τεράστιο ποσό για να τον φέρουν στο Νησί και να ενδυναμώσουν την επιθετική τους γραμμή ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μίτροβιτς αποτέλεσε τον διακαή πόθο του Στιβ ΜακΛάρεν, φέρνοντάς τον στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" και ενώ η Ρόμα και η Πόρτο ενδιαφέρθηκαν εντόνως για να τον κάνουν δικό τους, όμως η Νιούκαστλ κινήθηκε πιο μεθοδικά και εξασφάλισε την συμφωνία μαζί του, τονίζοντας πως την περσινή σεζόν πέτυχε 28 γκολ και συνολικά 44 γκολ σε 90 εμφανίσεις σε δυο σεζόν.

"Τέλος. Ξανά στα ασπρόμαυρα. Ευχαριστώ Άντερλεχτ, ευχαριστώ για όλα", ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στη σελίδα του στο Facebook.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ