ΑΓΓΛΙΑ

Τα βρήκαν Λίβερπουλ και Μίλαν για Μπαλοτέλι

Τα βρήκαν Λίβερπουλ και Μίλαν για Μπαλοτέλι
Μπαλοτέλι

Στο Λίβερπουλ βρίσκεται ήδη ο Μάριο Μπαλοτέλι, καθώς απομένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις του Ιταλού διεθνή στράικερ για να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα, συμφώνησε τελικά με το σύλλογο του Μέρσεϊσάιντ για το ποσό της προμήθειας που θα παραλάβει από τη μεταγραφή και πλέον το μόνο που απομένει είναι να περάσει με επιτυχία ο Ιταλός διεθνής τις ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί και επίσημα η συμφωνία.

Η μεταγραφή του "Σούπερ Μάριο" από τη Μίλαν στη Λίβερπουλ αναμένεται να κοστίσει κο 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Μπαλοτέλι έχει συμφωνήσει με τους "κόκκινους" με τις οικονομικές του απολαβές να υπολογίζονται στα 150.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι μάλιστα πέταξε στις 14:00 (ώρα Ελλάδος) στην Αγγλία προκειμένου να περάσει τα ιατρικά και να ανακοινωθεί το γρηγορότερο δυνατόν.

Ο Ραϊόλα ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram με τη φανέλα της Λίβερπουλ και το Νο 45 σημειώνοντας πως απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ