ΑΓΓΛΙΑ

Τα μεταγραφικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα μεταγραφικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
© LANDOV/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κοντά στην απόκτηση του Λουκ Σο, ο Ουίλιαμ Καρβάλιο θα είναι ο επόμενος, ενώ ο μάνατζερ του Τόνι Κρόος τονίζει πως ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το καλοκαίρι αναμένεται να είναι ο Λουκ Σο, καθώς οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως σχεδόν υπάρχει συμφωνία με την Σαουθάμπτον περίπου στα 35.000.000 ευρώ.

Μία μέρα πριν από τον τελικό του Μουντιάλ 2014 θα κλείσει τα 19 του χρόνια ο διεθνής αριστερός μπακ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή της Αγγλίας, μαζί με τον Λάιτον Μπέινς (να μείνει εκτός ο Άσλεϊ Κόουλ δηλαδή).

Φυσικά αποτελεί στόχο και της Τσέλσι, αλλά ενδιαφέρονται επίσης Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, όμως προς το παρών φαβορί για την απόκτησή του είναι η ManUtd.

Τα μεταγραφικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
© REUTERS

Στόχος είναι να υπογράψει πριν το Μουντιάλ, ενώ το δεύτερο απόκτημα αναμένεται να είναι ο Ουίλιαμ Καρβάλιο.

Ο 22άχρονος Πορτογάλος (από Αγκόλα) είναι η φετινή αποκάλυψη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας του Λεονάρντο Ζαρντίμ, δεν αποκλείεται να παίζει βασικός στο Μουντιάλ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να τον πάρει με λιγότερο από τα 40.000.000 ευρώ (και κάτι) που είναι ρήτρα του συμβολαίου του.

Το τρίτο όνομα είναι ο Τόνι Κρόος. Οι πληροφορίες ήθελαν τον παίκτη να έχει συμφωνήσει με τους "κόκκινους διαβόλους" σε συμβόλαιο με 300.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά ο μάνατζέρ του το διέψευσε.

Το μπάτζετ που θα έχει στα χέρια του ο Ντέιβιντ Μόγιες θα είναι μεγαλύτερο από 100.000.000 λίρες, δηλαδή θα ξεπερνάει τα 110.000.000 ευρώ, ενώ ο Σκωτσέζος προπονητής θα είναι στις την εξέδρα του "Εστάντιο ντα Λουζ" για το ματς Μπενφίκα - Πόρτο, για να παρακολουθήσει τους Μανγκαλά, Γκαράι, Σικέιρα και Τζάκσον Μαρτίνες.

Τα μεταγραφικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
© REUTERS
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ