ΑΓΓΛΙΑ

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του FA Cup

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του FA Cup
© PA ARCHIVE/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Ανακοινώθηκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας όπου ξεχωρίζει αυτό μεταξύ της Έβερτον και της νικήτριας από το Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν έχει συμπληρωθεί ακόμα το παζλ με τις τέσσερις ομάδες που συνεχίζουν στο FA Cup μιας που Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους σε επαναληπτικό ματς μετά το 1-1 στο "Old Trafford" την περασμένη Κυριακή, παρόλα αυτά γνωρίζουμε από τώρα ποια θα είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του FA Cup

Κρίσταλ Πάλας (απέκλεισε στους "8" την Ρέντινγκ) και Γουότφορντ ( έριξε νοκ-άουτ την κάτοχο του τροπαίου τις δύο προηγούμενες σεζόν, Άρσεναλ) θα είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το ένα από τα δύο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό ενώ στο άλλο ζευγάρι για τους "4" του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού διασυλλογικού θεσμού η Έβερτον περιμένει τον νικητή από το ζευγάρι Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του FA Cup
© BBC

Σημειώνεται πως οι ημιτελικοί του FA Cup είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν Σάββατο 23 Απριλίου και Κυριακή 24 Απριλίου, με το "Wembley" να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τις πύλες του για τους τέσσερις μονομάχους ενόψει του μεγάλου τελικού που θα λάβει χώρα στις 21 Μαΐου.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ