ΑΓΓΛΙΑ

Τα 215 εκατ. ευρώ του Κωνσταντόπουλου

MIDDLESBROUGH, ENGLAND - AUGUST 03: A general view of The Riverside Stadium ahead of the Sky Bet Championship match between Middlesbrough and Leicester City at the Riverside Stadium on August 3, 2013 in Middlesbrough, England. (Photo by Nigel Roddis/Getty Images)
Ρίβερσαϊντ GETTY IMAGES

Μπορεί μια αναμέτρηση να αξίζει... 215 εκατ. ευρώ; Και όμως γίνεται. Το Σάββατο (7/5) η Μίντλεσμπρο κοντράρεται με τη Μπράιτον και όποια ομάδα εξασφαλίσει την άνοδο θα βάλει στα ταμεία της αυτό το ποσό. Η μεγάλη "μάχη" του Dimi Κωνσταντόπουλου έφτασε.

Σπουδαίο παιχνίδι το Σάββατο (7/5, 14.30) στο Riverside, για την 46η και τελευταία αγωνιστική της Championship. Η Μίντλεσμπρο υποδέχεται την Μπράιτον και με νίκη ή και ισοπαλία θα εξασφαλίσει την άνοδο στην Premier League. Η "Μπόρο" ισοβαθμεί με την αντίπαλό της στους 88 βαθμούς, αλλά υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Η "μάχη" προμηνύεται συναρπαστική, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα που κατακτήσει την άνοδο θα λάβει 215 εκατ. ευρώ. Ναι, καλά διαβάσετε. Αυτό είναι το ποσό που παίρνει αυτός που τσεκάρει το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας. Οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν και έναν επιπλέον λόγο να δουν την αναμέτρηση.

Τερματοφύλακας της Μίντλεμπρο είναι ο δικός μας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Ο 37χρονος Έλληνας γκολκίπερ έχει αγωνιστεί και στα 45 παιχνίδια, ενώ η ομάδα του έχει την καλύτερη άμυνα στην Championship. Συγκεκριμένα, έχει δεχτεί 30, ενώ η δεύτερη της σχετικής λίστας, η Χαλ, έχει 34.

Τα 215 εκατ. ευρώ του Κωνσταντόπουλου

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντόπουλος έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του στη Μίντλεσμπρο, κάτι που σημαίνει ότι αν η ομάδα του πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι στη Μπράιτον, τότε θα παίζει στην Premier League. Αναφορικά με την ομάδα που θα μείνει στην τρίτη θέση, θα δώσει αγώνες μπαράζ για την άνοδο. Ο 3ος θα παίξει με τον 6ο, ο 4ος με τον 5ο και οι νικητές μεταξύ τους για το εισιτήριο της Premier League.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ