ΑΓΓΛΙΑ

Στους "32" του FA Cup η Λίβερπουλ

Στους "32" του FA Cup η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ νίκησε 1-0 στο Πλίμουθ με γκολ του Λούκας Λέιβα και πήρε την πρόκριση για τους "32" του FA Cup, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γουλβς

Έστω και με δυσκολία, η Λίβερπουλ προκρίθηκε στους "32" του FA Cup, καθώς νίκησε 1-0 στο Πλίμουθ την ομώνυμη ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην League Two (4η κατηγορία της Αγγλίας)

Ο Λούκας Λέιβα ήταν ο σκόρερ στο 18ο λεπτό με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι από εκτέλεση κόρνερ του Φελίπε Κοουτίνιο, ενώ κέρδισε και πέναλτι!

Το πέναλτι το έχασε ο Ορίγκι στο 87', για την ακρίβεια μπλόκαρε ο ΜακΚόρμικ, ενώ η Πλίμουθ στο 75' είχε δοκάρι με τον Τζέρβις.

Αντίπαλος στους "32" για τη Λίβερπουλ θα είναι η Γουλβς στο "Anfield" στις 28 Ιανουαρίου, ενώ παρακάτω θα δείτε όλα τα ζευγάρια.

Στους "32" του FA Cup η Λίβερπουλ

ΠΛΙΜΟΥΘ: ΜακΚόρμικ, Θρέλκεντ, Σονγκο'ό, Μπράντλεϊ, Πάρινγκτον, Φοξ, Ντόναλντσον (67' Τέινερ), Κάρεϊ, Τζέρβις, Σλιου (80' Μπουλβίτις), Γκαριτά (72' Λιούις Ρούνεϊ).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Άρνολντ, Τζο Γκόμεζ, Λούκας Λέιβα, Αλμπέρτο Μορένο, Στιούαρτ, Ιτζάρια, Κοουτίνιο (65' Χάρις Γουίλσον), Στάριτζ (76' Ότζο), Γούντμπερν, Ορίγκι.

*87' χαμένο πέναλτι Ορίγκι (μπλόκαρε ο ΜακΚόρμικ)

Τα ζευγάρια των "32":

27/1

Ντέρμπι Κάουντι - Λέστερ

28/1

Τότεναμ - Γουίκομπ

Όξφορντ - Νιουκάστλ

Λίβερπουλ - Γουλβς

Σαουθάμπτον - Άρσεναλ

Λίνκολν - Μπράιτον

Τσέλσι - Μπρέντφορντ

Ρότσντεϊλ - Χάντερσφιλντ

Μπέρνλι - Μπρίστολ Σίτι

Μπλάκμπερν - Μπλάκπουλ

Μίντλεσμπρο - Άκρινγκτον

Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι

29/1

Μίλγουολ - Γουότφορντ

Φούλαμ - Χαλ

Σάτον - Λιντς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουίγκαν

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ