ΑΓΓΛΙΑ

Στοιχημάτισε και... έμπλεξε ο Λάφερτι

Στοιχημάτισε και... έμπλεξε ο Λάφερτι

Ο Βορειοϊρλανδός επιθετικός της Νόριτς, Κάιλ Λάφερτι, κατηγορείται από την αγγλική Ομοσπονδία για συμμετοχή σε στοιχηματισμό σε αγώνα, κάτι που απαγορεύεται ρητά. Έχει διορία να απαντήσει στις κατηγορίες μέχρι τις 5 Αυγούστου.

Το όνομά του ακούστηκε για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, όμως ουδέποτε προέκυψε κάτι παραπάνω για τον Κάιλ Λάφερτι. Ο Βορειοϊρλανδός επιθετικός, αντιμετωπίζει μπλεξίματα και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον στοιχηματισμό.

Όπως ανακοίνωσε η αγγλική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ο διεθνής επιθετικός που ανήκει στη Νόριτς, φέρεται να στοιχημάτισε στις 20 Φεβρουαρίου του 2016 ένα ποσό σε ένα παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς στοιχημάτισε.

Μάλιστα, η FA δεν λέει αν στοιχημάτισε σε παιχνίδι της ομάδας του ή άλλο, όμως αντιβαίνει τους κανόνες της και συγκεκριμένο τον Ε8, όπερ σημαίνει ότι θα υπάρξουν κυρώσεις. Ο ίδιος έχει διορία να απαντήσει μέχρι τις 5 Αυγούστου και να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Να πούμε πως ο Λάφερτι ολοκλήρωσε την σεζόν πέρυσι στη Μπέρμιγχαμ, στην οποία πήγε στις 24 Μαρτίου και σε έξι εμφανίσεις σκόραρε μια φορά. Επίσης, να πούμε πως έπαιξε σε τρία ματς με την εθνική της χώρας του στο πρόσφατο Euro στα γήπεδα της Γαλλίας.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ