ΑΓΓΛΙΑ

Στο Λονδίνο για επαφές με Γουέστ Χαμ ο Μπερμπάτοφ

Στο Λονδίνο για επαφές με Γουέστ Χαμ ο Μπερμπάτοφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ πήγε στο Λονδίνο για να έχει επαφές με τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ όντας ακόμα ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι.

Την επόμενη ομάδα της καριέρας του αναζητά ακόμα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός μετά το πέρασμα του πέρσι από τον ΠΑΟΚ έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει βρει σύλλογο να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Στα 36του πια ο Μπερμπάτοφ φαίνεται να ψάχνει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Αγγλία και για αυτό το λόγο μεταβαίνει στο Λονδίνο.

Εκεί θα έχει επαφές με τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ με τις δύο πλευρές να εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς φέρεται να έχει προτείνει συμβόλαιο έξι μηνών στον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο το επόμενο καλοκαίρι.

Το θετικό για τον Βούλγαρο είναι ότι αφού παραμένει ελεύθερος από το καλοκαίρι δεν έχει πίεση χρόνου για να κλείσει εντός της ημέρας (31/1) σε κάποια ομάδα. Μάλιστα, πέρα από τη Γουέστ Χαμ φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για εκείνον και η Άστον Βίλα.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ