ΑΓΓΛΙΑ

Στην Premier League η Νόριτς

Στην Premier League η Νόριτς
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Dimi Κωνσταντόπουλος δεν κατάφερε να σταματήσει τη Νόριτς, η οποία νίκησε 2-0 την Μίντλεσμπρο στον τελικό των play-offs στο "Γουέμπλεϊ" και κέρδισε την άνοδο στην Premier League (videos)

Η Νόριτς νίκησε 2-0 την Μίντλεσμπρο στον τελικό των play-offs της Championship στο "Γουέμπλεϊ" και κέρδισε την άνοδο στην Premier League.

Άμεση επιστροφή για τα "καναρίνια", τα οποία πήραν και το bonus των 120.000.000 λιρών (!), ενώ η "Μπόρο" θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη (είχε αποβιβαστεί το 2009).

Το ματς κρίθηκε στο πολύ δυναμικό ξεκίνημα της Νόριτς, η οποία έχασε ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, άνοιξε το σκορ στο 12' με τον Κάμερον Τζερόμ και το 0-2 έκανε στο 15' ο Νέιθαν Ρέντμοντ.

Ο Τζερόμ στο 1-0 έκλεψε την μπάλα από τον Ντανιέλ Αγιάλα μέσα στην περιοχή (!) και εν συνεχεία νίκησε τον Dimi Κωνσταντόπουλο στην κλειστή του γωνία. Και οι δύο έχουν ευθύνη, ενώ στο 15' ο Έλληνας πορτιέρε δεν μπορούσε να κάνει και πολλά στο διαγώνιο σουτ του Ρέντμοντ.

Θυμίζουμε πως απευθείας πήραν την άνοδο Μπόρνμουθ και Γουότφορντ, ενώ υποβιβάστηκαν ΚΠΡ, Μπέρνλι και Χαλ.

Το 0-1, στην κλειστή γωνία του "Dimi" από τον Κάμερον Τζερόμ...

Στην Premier League η Νόριτς

O "Dimi" δεν μπορεί να σταματήσει του διαγώνιο σουτ του Νέιθαν Ρέντμοντ...

Στην Premier League η Νόριτς
© REUTERS

Ο Βέλγος, Γέλε Βόσεν, ήταν ο καλύτερος της Μίντλεσμπρο...

Στην Premier League η Νόριτς
© MARC ATKINS / OFFSIDE
Στην Premier League η Νόριτς

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ: Κωνσταντόπουλος, Γουάιτχεντ (46' Εν'Σου), Ντανιέλ Αγιάλα, Γκίμπσον, Φρεντ, Κλέιτον, Λίντμπιτερ, Αντόμα, Τόμλιν, Βόσεν (68' Κίκε), Μπάμφορντ.

ΝΟΡΙΤΣ: Ράντι, Γουίτακερ, Ράσελ Μάρτιν, Μπασόνγκ, Μάρτιν Όλσον, Χάουσον, Τετέι, Ρέντμοντ (87' Ο'Νιλ), Μπράντλεϊ Τζόνσον, Χούλαχαν (75' Ντόρανς), Κάμερον Τζερόμ (75' Γκράμπαν).

Μίντλεσμπρο - Νόριτς 0-2 (goals)



TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ