ΑΓΓΛΙΑ

Στην Premier League η Μίντλεσμπρο του Κωνσταντόπουλου

Στην Premier League η Μίντλεσμπρο του Κωνσταντόπουλου

Η Μίντλεσμπρο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου έμεινε στο 1-1 με την Μπράιτον στο "Riverside" για την 46η και τελευταία αγωνιστική της Championship και ανέβηκε απευθείας στην Premier League. Με δέκα από το 58' οι φιλοξενούμενοι (VIDEO).

Η Μίντλεσμπρο επέστρεψε και πάλι στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και η παρέα του ανέβηκαν στην Premier League και στο "Riverside" επικράτησε πανικός μετά το φινάλε του αγώνα με την Μπράιτον για την 46η και τελευταία αγωνιστική της Championship. Το τελικό 1-1 έστειλε την Μπόρο απευθείας στη μεγάλη κατηγορία, ενώ η αντίπαλός της θα κυνηγήσει την άνοδο μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα Μίντλεσμπρο - Μπράιτον

Μοναδικές στιγμές στο γήπεδο μετά το φινάλε του ματς, με τον κόσμο να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες και όλοι μαζί έγιναν ένα κουβάρι. Η Μίντλεσμπρο επέστρεψε εκεί που δεν κατάφερε πέρυσι, χάνοντας στα μπαράζ την ευκαιρία να παίξει στην Premier League. Φέτος, τερμάτισε δεύτερη με 89 βαθμούς, όσους έχει και η αντίπαλός της, η οποία όμως υπολείπεται στην διαφορά τερμάτων. Πρώτη τερμάτισε η Μπέρνλι, η οποία είχε εξασφαλίσει την άνοδο και μαζί το πρωτάθλημα.

Στο αμιγές αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19' με τον Στουάνι, ο οποίος με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ και έδωσε μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του, που πλέον έπρεπε να δεχτεί δυο τέρματα για να χάσει την απευθείας άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Στίβενς στο 55', σε μια φάση που ο Κωνσταντόπουλος θα μπορούσε να ενεργήσει καλύτερα και να αποσοβήσει την παραβίαση της εστίας του.

Και εκεί που το μομέντουμ φάνηκε να αλλάζει, τρία λεπτά μετά το 1-1 ο Στίβενς έγινε ο μοιραίος για την ομάδα του, καθώς έκανε ένα πολύ επικίνδυνο τάκλιν στον Ραμίρες και είδε την απευθείας κόκκινη του Μάικ Ντιν. Μάλιστα, ο Ραμίρες αναγκάστηκε να μεταφερθεί εκτός με φορείο και να γίνει αλλαγή. Ως τη λήξη του ματς δεν άλλαξε κάτι, το σκορ παρέμεινε ως είχε και η Μίντλεσμπρο εξασφάλισε την παρουσία του στην Premier League την αγωνιστική περίοδο 2016-17 έπειτα από επτά χρόνια.

Όσο για τον δικό μας, τον 37χρονο Δημήτρη Κωνσταντίπουλος, πραγματοποίησε φέτος ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Ο Έλληνας γκολκίπερ, αγωνίστηκε και στα 46 παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα του έχει την καλύτερη άμυνα στην Championship με 31 γκολ παθητικό και με τον ίδιο να κρατά το μηδέν στα 22 ματς. Σε αυτό συνέβαλε και ο ίδιος με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.



TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ