ΑΓΓΛΙΑ

Στην Όλνταμ ο Ντάρμπισιρ

Στην Όλνταμ ο Ντάρμπισιρ

Παίκτης της Όλνταμ για σχεδόν 1,5 μήνα θα είναι ο Ματ Ντάρμπισιρ, ο οποίος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η παρουσία πολλών επιθετικών στο ρόστερ της Νότιγχαμ Φόρεστ δεν επέτρεψε στον Ματ Ντάρμπισιρ να πάρει τις ευκαιριες που θα ήθελε στην Τσάμπιονσιπ και έτσι η Όλνταμ αποδείχτηκε μία εξαιρετικη ευκαιρία για εκείνον.

Η ομάδα της Λιγκ 1 ήρθε σε συμφωνία με τους "ξυλοκόπους" για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι τις 27 Οκτωβρίου, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση την Παρασκευή και τον τεχνικό της Όλνταμ Πολ Ντίκοφ να εκφράζει την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή.

"Έχουν περάσει μόλις δύο χρόνια από τότε που ο Ματ έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό. Ξέρω τον Ματ πολύ καιρό και γνωρίζω ότι απέρριψε πολλές προτάσεις για να έρθει σε μας.

Έχει φανταστική συμπεριφορά και το μόνο που θέλει είναι να παίξει ποδόσφαιρο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντίκοφ, άλλοτε συμπαίκτης του Ντάρμπισιρ στη Μπλάκμπερν Ρόβερς.

Από την πλευρά του, ο 26άχρονος Άγγλος επιθετικός παραδέχτηκε ότι επέλεξε την Όλνταμ προκειμένου να μπορέσει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, κάτι που δεν ήταν εφικτό στη Νότιγχαμ.

"Η Φόρεστ έχει οκτώ επιθετικούς και ο προπονητής παίζει με σύστημα που έχει μόνο έναν στην κορυφή. Αυτό δεν με εξυπηρετεί.

Έχω ανάγκη να παίζω ποδόσφαιρο και για αυτό το λόγο ήρθα εδώ όταν δέχτηκα την κλήση από τον Πολ Ντίκοφ", δήλωσε ο Ντάρμπισιρ, ο οποίος έκανε και μία μικρή αναφορά στο πέρασμά του από την Ελλάδα.

"Ένας από τους λόγους που είχα πάει στον Ολυμπιακό ήταν για να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που πέτυχα τη χρονιά που φτάσαμε στους "16" της διοργάνωσης".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ