ΑΓΓΛΙΑ

Στην Κίνα θέλουν τον Χόντσον

Στην Κίνα θέλουν τον Χόντσον

Κινέζικες ομάδες φέρονται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να συνεργαστούν με τον Ρόι Χόντσον, παρά την απόλυση του από την τεχνική ηγεσία της Αγγλίας.

Κατά γενική ομολογία, αυτή τη χρονική περίοδο, ο Ρόι Χόντσον δέχεται την κατακραυγή επειδή απέτυχε να διαχειριστεί ένα εξαιρετικό ρόστερ στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας και χρεώνεται τον αποκλεισμό από την Ισλανδία στη φάση των "16" του Euro 2016.

Όμως, υπάρχει ένα μέρος του πλανήτη που φαίνεται πως δεν παρακολουθεί την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ή τουλάχιστον, δεν ασπάζεται τις αρνητικές εντυπώσεις για τον Άγγλο προπονητή...

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Έρικ Γκάο, εκτελεστικού διευθυντή της εταιρίας "Irena", που εκπροσωπεί 12 κινέζικες ομάδες, ο Χόντσον θεωρείται "δελεαστικός" και συγκαταλέγεται στους προπονητές "παγκόσμιας κλάσης".

"Πολλές ομάδες μας θα ήθελαν έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης. Υπάρχει η επιλογή του Χόντσον, που δελεάζει τις διοικήσεις στο κινεζικό ποδόσφαιρο" ανέφερε ο Έρικ Γκάο στην εφημερίδα Daily Star, αποφεύγοντας να μιλήσει πιο συγκεκριμένα.

Σίγουρα, στην Αγγλία δεν πρόκειται να συμφωνήσουν μαζί του...

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ