ΑΓΓΛΙΑ

Στην Championship η Ρόδεραμ

Στην Championship η Ρόδεραμ

Με δυο γκολ του, στόπερ και αρχηγού της, Ρίτσαρντ Γουντ, η Ρόδεραμ κέρδισε στον τελικό των play-offs της League 1 την Σρούσμπερι και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Championship. (video)

Τον προβιβασμό της στην Championship πανηγυρίζει από το απόγευμα της Κυριακής (27/5) η Ρόδεραμ, βρίσκοντας τον ήρωα της στο πρόσωπο του αρχηγού της, Ρίτσαρντ Γουντ.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Μπεκλς γκρέμισε τον Γουντ σε εκτέλεση κόρνερ, όμως ο Χέντερσον απέκρουσε το χτύπημα του Μπολ από τα 11 βήματα.

Η Ρόδεραμ ήταν εμφανώς ανώτερη στα πρώτα λεπτά του τελικού στο "Wembley" και στο 32' είδε τον αρχηγό της να παίρνει παραμάζωμα στον αέρα τους αντιπάλους και με κεφαλιά να σκοράρει για το 1-0, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νιούελ.

Η Σρούσμπερι μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένη να ψάξει την ισοφάριση και μετά από ωραία εκτελεσμένη κομπίνα σε φάουλ, ο Ρόντμαν νίκησε από την μικρή περιοχή τον Ρόντακ για το 1-1, που δεν άλλαξε μέχρι την συμπλήρωση των 90 λεπτών του τελικού.

Με το ρολόι να σημαδεύει το 104' στην παράταση, ο Νιούελ εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά και ο Γουντ με προβολή έστειλε τη μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Χέντερσον για το 2-1 υπέρ της Ρόδεραμ.

Οι "Millers" διατήρησαν το προβάδισμα τους έως το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Τζόουνς και παρουσία 26218 θεατών στο "Wembley", πανηγύρισαν την άνοδο τους στην Championship.

Ο 33χρονος Ρίτσαρντ Γουντ αποδείχθηκε ο πλέον κομβικός παίκτης της Ρόδεραμ στα play-offs, καθώς ήταν αυτός που είχε σκοράρει στη ρεβάνς του ημιτελικού το 1-0 επί της Σκάνθορπ (2-0 τελικό, 2-2 το πρώτο ματς) και με τα δύο του γκολ στον τελικό σφράγισε το εισιτήριο του προβιβασμού της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των ομάδων και τα στατιστικά του αγώνα:

Στην Championship η Ρόδεραμ

Τα γκολ και τα highlights του τελικού της League 1:

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ