ΑΓΓΛΙΑ

Στην 18άδα της Άρσεναλ ο Μαυροπάνος!

ST ALBANS, ENGLAND - JANUARY 09:  (L-R) Shkodran Mustafi and Konstantinos Mavropano of Arsenal during a training session at London Colney on January 9, 2018 in St Albans, England.  (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images) *** Local Caption *** Shkodram Mustafi;Konstantinos Mavropano
www.arsenal.com Μαυροπάνος, Μουστάφι ARSENAL FC VIA GETTY IMAGES

Ο Ντίνος Μαυροπάνος συμπεριλήφθηκε στην 18άδα της Άρσεναλ για το παιχνίδι με την Τσέλσι που αρχίζει στις 22.00. Σημαντική στιγμή για τον 20χρονο Έλληνα στόπερ, που είναι στις επιλογές του Αρσέν Βενγκέρ για τον αγώνα στο Λονδίνο.

Η Άρσεναλ αναμετράται απόψε (22.00) με την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ, στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων για το League Cup. Ο Αρσέν Βενγκέρ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Εζίλ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κολάσινατς, Ράμσεϊ και Ζιρού δεν θα είναι διαθέσιμοι.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος θα είναι τελικά στη 18άδα των "κανονιέρηδων", όπως αποφάσισε ο Αλσατός προπονητής. Μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για τον 20χρονο Έλληνα στόπερ, ο οποίος λίγες μόνο ημέρες μετά τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ, κατάφερε και μπήκε σε αποστολή της ανδρικής ομάδας!

Στην 18άδα της Άρσεναλ ο Μαυροπάνος!

Αν ο Μαυροπάνος κληθεί να αγωνιστεί, τότε δεν θα έχει το δικαίωμα να πάει και σε τρίτη ομάδα, ως δανεικός, καθώς θα έχει ήδη παίξει σε δύο.

Την ίδια στιγμή ο Βενγκέρ λόγω τιμωρίας δεν θα είναι στον πάγκο. Η θέση από την οποία θα δει το σημερινό ματς:

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ