ΑΓΓΛΙΑ

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βελλίδης

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βελλίδης
Βελλίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκος Βελλίδης έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και από την περασμένη Δευτέρα (27/2) βρίσκεται στην Αγγλία, όπου δοκιμάζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στο Νησί για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται ο Μάρκος Βελλίδης. Ο 29χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, συμμετέχει στις προπονήσεις της βρετανικής ομάδας από την περασμένη Δευτέρα (27/2).

Αν ο Καστοριανός γκολκίπερ πείσει για την αξία του, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο στην ομάδα που παίζει ένας ακόμα Έλληνας, ο Απόστολος Βέλλιος. Η Νότιγχαμ είναι στη 18η θέση της Championship με 37 βαθμούς, έπειτα από 34 αγώνες.

Εφέτος ο Βελλίδης έχει παίξει μία φορά με τον ΠΑΟΚ, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό. Εκτός από τον Δικέφαλο του Βορρά, ο διεθνής τερματοφύλακας έχει περάσει από Παναθηναϊκό, Κορωπί, Διαγόρα Ρόδου, Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά τη λύση του συμβολαίου του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, συμμετείχε στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, αλλά όταν παρουσιάστηκε η Νότιγχαμ, δεν άφησε αναξιοποίητη την ευκαιρία που του δόθηκε.

Το μεταγραφικό παράθυρο για ελεύθερους, παίκτες από ακαδημίες και ορισμένες ειδικές περιπτώσεις σε Championship, League One και League Two παραμένει ανοιχτό μέχρι την τέταρτη Πέμπτη του Μαρτίου κάθε σεζόν και ως εκ τούτου, εάν ο Βελλίδης υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τις 23 Μαρτίου και ώρα 19:00, τότε θα μπορεί να αγωνιστεί με τη Νότιγχαμ.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ