ΑΓΓΛΙΑ

Στα ημιτελικά του FA Cup η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στα ημιτελικά του FA Cup η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 την Γουέστ Χαμ στο "Μπόλειν Γκράουντ" και προκρίθηκε στα ημιτελικά του FA Cup, όπου θα αντιμετωπίσει στο "Γουέμπλεϊ" την Έβερτον (video)

Την πρόκριση στα ημιτελικά του FA Cup πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τετάρτης, νικώντας με 2-1 την Γουέστ Χαμ στο "Μπόλεϊν Γκράουντ".

Το ζευγάρι οδηγήθηκε σε δεύτερο ματς μετά την ισοπαλία στο "Ολντ Τράφορντ", ενώ η ομάδα του Λουί φαν Χάαλ για ένα εισιτήριο στον τελικό θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 23 Απριλίου την Έβερτον στο "Γουέμπλεϊ" (μία μερα μετά το Κρίσταλ Πάλας - Γουότφορντ).

Το σκορ στο Λονδίνο άνοιξε με γκολάρα ο Μάρκους Ράσφορντ στο 54' και τα τέρματα των φιλοξενούμενων διπλασίασε ο Μαρουάν Φελαϊνί στο 67', ενώ γηπεδούχοι κατάφεραν απλά να μειώσουν στο 79' με τον Τζέιμς Τόμκινς.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Ράντολφ, Αντόνιο, Τόμκινς, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Κουγιατέ, Νομπλ, Λανσίνι (74' Εμενίκε), Ενέρ Βαλένσια (62' Μόουζες), Παγέτ, Άντι Κάρολ.

MANUTD: Ντε Χέα, Φόσου-Μένσα, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Ρόχο (68' Αντόνιο Βαλένσια), Κάρικ, Φελαϊνί, Αντέρ Ερέρα (76' Σνιντερλέν), Λίνγκαρντ, Μαρσιάλ, Ράσφορντ (89' Ρούνεϊ).

Στα ημιτελικά του FA Cup η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά:

Σάββατο 23/4

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:15)

Κυριακή 25/4

Κρίσταλ Πάλας - Γουότφορντ (18:00)

Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ