ΑΓΓΛΙΑ

Σπουδαία κίνηση με Τραορέ η Άστον Βίλα

Σπουδαία κίνηση με Τραορέ η Άστον Βίλα

Μια ανάσα από τη 10η μετεγγραφή της βρίσκεται η Άστον Βίλα, που είναι κοντά στην απόκτηση του Αντάμα Τραορέ από την Μπαρτσελόνα.

Έχει βάλει χρήματα στα ταμεία της από πωλήσεις παικτών και έχει άνεση να φέρει παίκτες στο "Βίλα Παρκ". Ο Τιμ Σέργουντ ετοιμάζεται να θέσει υπό τις οδηγίες τον 10ο ποδοσφαιριστή αυτό το καλοκαίρι, αφού ο Αντάμα Τραορέ είναι μια ανάσα από το να γίνει παίκτης της Άστον Βίλα.

Ο 19χρονος εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, Αντάμα Τραορέ, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών των Καταλανών τα τελευταία χρόνια και πηγαίνει στην Αγγλία για να ανοίξει τα "φτερά" του και να ξεδιπλώσει τις αρετές του στα γήπεδα της Premier League

Μάλιστα, στην επικείμενη συμφωνία ανάμεσα στους "μπλαουγκράνα" και στους "χωριάτες" έχει μπει ρήτρα, ώστε να μπορεί να τον πάρει και πάλι η Μπαρτσελόνα, ενώ το κόστος της μετεγγραφής αναμένεται να φτάσει στα 9,8 εκ. ευρώ.

Η Βίλα υποδέχεται απόψε το βράδυ (21:45) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πολύ πιθανό να έχει ολοκληρωθεί οριστικά το deal και ο παίκτης να παρουσιαστεί ενώπιον των φίλων της ομάδας πριν το παιχνίδι.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ