ΑΓΓΛΙΑ

Σουάρες: "Και πως να πεις όχι στην Ρεάλ;"

Σουάρες: "Και πως να πεις όχι στην Ρεάλ;"

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης, ο Λουίς Σουάρες δήλωσε πως αν του έρθει επίσημη πρόταση από τη Ρεάλ - όπως λέγεται - θα είναι πολύ δύσκολο, να αρνηθεί.

Στην Ουρουγουάη βρίσκεται ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του για το φιλικό με τη Γαλλία, στις 5 Ιουνίου. Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, σχολίασε τα όσα λέγονται για τον ίδιο και την επικείμενη μεταγραφή του, στη Ρεάλ Μαδρίτης.

"Το να πεις όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ δύσκολο", ήταν η ατάκα του επιθετικού της Λίβερπουλ.

Συνέχισε λέγοντας: "Είναι προφανές πως ο κάθε παίκτης έχει τη φιλοδοξία να κερδίζει τίτλους και να γίνει επιτυχημένος σε μεγάλες ομάδες. Έχουμε μιλήσει με τον μάνατζερ μου, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί. Το να αρνηθεί κάποιος τη Ρεάλ, είναι δύσκολο, αλλά έχω ακόμα συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ".

Αρκετά δυσαρεστημένος, φάνηκε να είναι ο Ουρουγουανός από την κριτική που άκουσε το τελευταίο διάστημα, λόγω και των παραπτωμάτων του, από τους οπαδούς της Λίβερπουλ.

"Μ' αρέσει που αγωνίζομαι στην Λίβερπουλ, αλλά δεν μου άρεσε η μεταχείρισή μου από τους οπαδούς της τελευταίες εβδομάδες".

Ακόμα και οι Άγγλοι δημοσιογράφοι, όπως δήλωσε τον έχουν "κουράσει": "Ακόμα κι αν κάνω κάτι σωστά, οι δημοσιογράφοι στην Αγγλία, θα προσπαθήσουν να με βγάλουν λάθος, με μεταχειρίζονται πολύ άδικα".

Τέλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής "Marca", ο Σουάρες έχει ρήτρα 47 εκατομμυρίων ευρώ και η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι έτοιμη να τα δώσει και να υπογράψει με τον παίκτη συμβόλαιο, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια:

Σουάρες: "Και πως να πεις όχι στην Ρεάλ;"
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ