ΑΓΓΛΙΑ

Σοκαρισμένος με τα tweets κατά της κόρης του ο Βάρντι

LEICESTER, ENGLAND - NOVEMBER 07:  Jamie Vardy of Leicester City celebrates scoring his team's second goal during the Barclays Premier League match between Leicester City and Watford at The King Power Stadium on November 7, 2015 in Leicester, England.  (Photo by Tony Marshall/Getty Images)
Βάρντι GETTY IMAGES

Η σύντροφος του Τζέιμι Βάρντι ανέβασε μία φωτογραφία με την μικρή τους κόρη στο twitter και λίγα λεπτά αργότερα άρρωστα μυαλά γέμισαν με εμετικά σχόλια το ποστ της.

Μπορεί η Λέστερ να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League και να θεωρείται φαβορί μετά τη νίκη με 1-0 επί της Σαουθάμπτον, ο Τζέιμι Βάρντι από την άλλη πλευρά δηλώνει σοκαρισμένος από την επίθεση που δέχθηκε η κόρη του.

Όλα ξεκίνησαν όταν η σύντροφος του Βρετανού στράικερ ανέβασε μία φωτογραφία της μικρούλας στο twitter. Ανάμεσα στα σχόλια ήταν και αρκετά "άρρωστα", που έκαναν λόγο για βιασμό του ενός έτους παιδιού και άλλες εμετικές εκφράσεις.

Ο Βάρντι δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα κινηθεί νομικά κατά των συγκεκριμένων προσώπων, όμως θεωρείται βέβαιο πως οι Αρχές στην Αγγλία θα κινήσουν αυτόματα τις διαδικασίες.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ