ΑΓΓΛΙΑ

Σκόραρε ξανά μετά τη αποφυλάκιση του

Σκόραρε ξανά μετά τη αποφυλάκιση του
© JAMES WILLIAMSON

Ο Τσεντ Έβανς έπαιξε για πρώτη φορά στη League 1 μετά την αποφυλάκιση του και έδωσε τη νίκη στην Τσέστερφιλντ επί της Όξφορντ.

Χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια, πολλή υπομονή, ενδοσκόπηση και η εμπιστοσύνη κάποιων ανθρώπων, ώστε να πανηγυρίσει ξανά... Ο Τσεντ Έβανς επέστρεψε με ένα εντυπωσιακό γκολ στο αγγλικό ποδόσφαιρο, μετά από μία τετραετία δικαστικών περιπετειών - όχι άδικα, είναι η αλήθεια.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είχε κατηγορηθεί τον Μάιο του 2011 για το βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας και είχε κριθεί ένοχος τον Απρίλιο του 2012, καταδικαζόμενος να εκτίσει ποινή φυλάκισης 5 ετών. Εξέτισε τα 2,5 έτη λόγω της εκτέλεσης κοινωνικής υπηρεσίας.

Έπαιξε για τελευταία φορά στις αρχές του 2012, ως ποδοσφαιριστής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εναντίον της Λέιτον Όριεντ. Μετά από μία τετραετία και αφού αρκετές ομάδες τον απέρριψαν λόγω του ποινικού μητρώου, η Τσέστερφιλντ τον εμπιστεύτηκε και αυτός τον την "ξεχρέωσε"!

Με το σκορ στο 1-1 και με πολλούς φίλους της Όξφορντ Σίτι να αποδοκιμάζουν, ο Τσεντ Έβανς εκτέλεσε ένα φάουλ από απόσταση 23 μέτρων και σκόραρε, δίνοντας τη νίκη στην Τσέστερφιλντ! Σίγουρα, δεν μπορούσε να σκεφτεί καλύτερη επιστροφή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο...

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ