ΑΓΓΛΙΑ

Σε πάρτι με στρίπερς πριν από την Ισπανία οι Λαλάνα-Χέντερσον

Σε πάρτι με στρίπερς πριν από την Ισπανία οι Λαλάνα-Χέντερσον

Τζόρνταν Χέντερσον και Άνταμ Λαλάνα έκαναν ταξίδι 170 χιλιομέτρων για να βρεθούν στο στέκι του δεύτερου, ένα strip club, πριν από το φιλικό της Αγγλίας με την Ισπανία στο "Γουέμπλεϊ".

Οι αποκαλύψεις για τη διασκέδαση των παικτών της εθνικής Αγγλίας συνεχίζονται. Μετά από την περίπτωση του Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος εθεάθη μεθυσμένος σε γάμο μετά από τον αγώνα με τη Σκοτία και πριν από το φιλικό με την Ισπανία, ήταν η σειρά του αρχηγού των "λιονταριών", Τζόρνταν Χέντερσον, με τον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Άνταμ Λαλάνα, να γίνουν πρωτοσέλιδο.

Οι δύο Άγγλοι μέσοι έκαναν ταξίδι 170 χιλιομέτρων από το λονδρέζικο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της χώρας, ώστε να επισκεφθούν το strip club "For Your Eyes Only" στο Μπόρνμουθ.

Η άφιξή τους υπολογίζεται γύρω στις 23:00 το βράδυ, σύμφωνα με την σκανδαλοθηρική εφημερίδα " Sun", ενώ η αποχώρησή τους έγινε λίγο πριν από τη 01:00 τα ξημερώματα.

"Περνούσαν καλά βλέποντας τα κορίτσια να χορεύουν στους στύλους. Όλοι εκεί γνώριζαν ότι υπήρχε το παιχνίδι με την Ισπανία, οπότε ήταν σοκαριστικό να τους βλέπεις", δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Λαλάνα φέρεται να προσκαλούσε διάφορες γυναίκες στην παρέα τους, ενώ μία χορεύτρια δήλωσε: "Ήρθαν με τους φίλους τους και κάθισαν σε έναν μικρό χώρο. Μερικά κορίτσια προσκλήθηκαν να πιουν μαζί τους και μερικοί από τους φίλους των παικτών πήραν ιδιωτικούς χορούς. Ο Λαλάνα έρχεται συχνά εδώ, όλα τα κορίτσια τον γνωρίζουν. Μερικές φορές φέρνει και φίλους του από τη Λίβερπουλ. Έχει γίνει πιο αλαζόνας τα τελευταία χρόνια και δεν μας καταδέχεται τόσο".

Οι δύο παίκτες εμφανίστηκαν κανονικά στην απογευματινή προπόνηση της επόμενης ημέρας στο Χέρτφορντσιρ. Στο φιλικό αγώνα του "Γουέμπλεϊ" με τη "φούρια ρόχα", η Αγγλία πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Λαλάνα να σκοράρει με πέναλτι στο 9' και να αντικαθίσταται στο 27' με τραυματισμό, ενώ ο Χέντερσον αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι. Οι Ισπανοί, πάντως, ισοφάρισαν στα τελευταία λεπτά σε 2-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέες ζουμερές αποκαλύψεις της Sun για τον Ρούνεϊ
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ