ΑΓΓΛΙΑ

Σε επαφές με την Άστον Βίλα ο Μπερμπάτοφ

Σε επαφές με την Άστον Βίλα ο Μπερμπάτοφ

Δημοσιεύματα από την Αγγλία θέλουν τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Άστον Βίλα για την επιστροφή του στην Αγγλία.

Την ώρα που το ρεπορτάζ από την Ελλάδα και τα δημοσιεύματα από τη Βουλγαρία θέλουν τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, ένας ακόμα μνηστήρας φαίνεται πως προστέθηκε τις τελευταίες ώρες.

Ο λόγος για την Άστον Βίλα η οποία φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο της τον έμπειρο Βούλγαρο επιθετικό.

Ακόμα και στα 34 του ο Μπερμπάτοφ αποτελεί μια αξιόπιστη λύση και ο Τιμ Σέργουντ θέλει να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας του. Οι δύο πλευρές είχαν βρεθεί και πάλι σε κύκλο επαφών στην αρχή του καλοκαιριού, αλλά τότε δεν είχε προχωρήσει η υπόθεση.

Μάλιστα, η Άστον Βίλα είχε βάλει στο στόχαστρό του τον Αντεμπαγιόρ. Τελικά, το κενό στην επίθεση παρέμεινε και έτσι το όνομα του Μπερμπάτοφ έπεσε και πάλι στο τραπέζι των υποψήφιων στόχων.

Το ρεπορτάζ από την Αγγλία θέλει τον 34χρονο Βούλγαρο επιθετικό να βρίσκεται σε επαφές με την Άστον Βίλα χωρίς ωστόσο να διαφαίνεται άμεση συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Άλλωστε, ο Μπερμπάτοφ ανήκει στην κατηγορία των παικτών που μπορούν να βρουν νέα ομάδα μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ