ΑΓΓΛΙΑ

Σαρωτική και στο Λιγκ Καπ η Λέστερ του Ρανιέρι

Σαρωτική και στο Λιγκ Καπ η Λέστερ του Ρανιέρι
© GETTY IMAGES

Η Λέστερ του Κλάουντιο Ρανιέρι δεν ξεκίνησε καλά μόνο στην Premier League αλλά και στο Λιγκ Καπ όπου προκρίθηκε με "τεσσάρα" εκτός έδρας στον επόμενο γύρο. Μεγάλος σταρ για τις "αλεπούδες" ο Τζο Ντόντου (video).

Η εκκίνησή της στην Premier League είναι καθόλα εντυπωσιακή καθώς μετά τη συμπλήρωση τριών αγωνιστικών είναι αήττητη, μετρώντας δύο νίκες (με Σάντερλαντ και Γουέστ Χαμ) και μία ισοπαλία (με Τότεναμ).

Το βράδυ της Τρίτης πάντως η Λέστερ έδειξε ότι μπορεί να συνεχίσει και στο θεσμό του Λιγκ Καπ καθώς πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Μπέρι με το επιβλητικό 4-1 και πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του θεσμού , όπου θα υποδεχεί στις 21 Σεπτεμβρίου την Γουέστ Χαμ στο "King Power Stadium".

Σαρωτική και στο Λιγκ Καπ η Λέστερ του Ρανιέρι
© GETTY IMAGES

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το σύνολο του Κλάουντιο Ρανιέρι ήταν μάλιστα ένας πιτσιρικάς, ο 20χρονος Άγγλος επιθετικός (έχει ρίζες από τη Γκάνα), Τζο Ντόντου, ο οποίος στο πρώτο του μόλις ματς με τη Λέστερ ως βασικός σημείωσε χατ-τρικ ( φανταστικό το πρώτο γκολ), με τον Κράμαριτς να σημειώνει το άλλο γκολ της Λέστερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως με αυτό το αποτέλεσμα ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας μετράει πλέον εννέα ματς αήττητος από τότε που ανέλαβε το τιμόνι του αγγλικού συλλόγου, έχοντας καθοδηγήσει την Λέστερ σε πέντε φιλικά και τέσσερα επίσημα παιχνίδια.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΤΣ ΣΚΟΡ
Φιλικό Λίνκολν - Λέστερ 1-3
Φιλικό Μάνσφιλντ - Λέστερ 1-1
Φιλικό Μπέρτον - Λέστερ 1-2
Φιλικό Ρόδεραμ - Λέστερ 1-2
Φιλικό Μπέρμιγχαμ - Λέστερ 2-3
Πρωτάθλημα Λέστερ - Σάντερλαντ 4-2
Πρωτάθλημα Γουέστ Χαμ - Λέστερ 1-2
Πρωτάθλημα Λέστερ - Τότεναμ 1-1
League Cup Μπέρι - Λέστερ 1-4

Μπέρι - Λέστερ 1-4 (Highlights)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ