ΑΓΓΛΙΑ

Σαμπέλα για Λιντς

Σαμπέλα για Λιντς
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Αλεχάντρο Σαμπέλα, ο οποίος οδήγησε την Αργεντινή στον τελικό του Μουντιάλ, είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι άνθρωποι της Λιντς. "Παίζει" και του Ρόμπι Φάουλερ.

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ψάχνει ο Αλεχάντρο Σαμπέλα, ο οποίος μετά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ αποχώρησε από την εθνική Αργεντινής. Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Αργεντινός θα μπορούσε να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια.

Ο λόγος για τη Λιντς, στην οποία αγωνίστηκε μία σεζόν ως παίκτης. Για την επιστροφή του στο "Έλαντ Ρόουν" ο ίδιος είπε στα ΜΜΕ της πατρίδας του: "Στη Λιντς η κατάσταση είναι ενδιαφέρουσα και αισθάνομαι πως έχω αφήσει κάποιες εκκρεμότητες με τον σύλλογο".

Από την πλευρά του ο Μάσιμο Τσελίνο, ο νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου, είχε δηλώσει αρχικά ότι θα προσπαθούσε να πάρει Βρετανό τεχνικό και ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν του Ρόμπι Φάουλερ. Ωστόσο, μάλλον άλλαξε άποψη, όπως αποτυπώνεται και από τις δηλώσεις του στη "Yorkshire Evening Post":

"Ο Νιλ Ρέντφερν είναι πολύ απασχολημένος με την ακαδημία και πρέπει να κάνει αυτή τη δουλειά. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ο οποίος γνωρίζει πώς θα έπρεπε να παίζουν οι καλές ομάδες. Ωστόσο, θα έκανε πολύ μεγάλη ζημιά στην ακαδημία αν έμενε προπονητής στην πρώτη ομάδα. Θα είναι ο προπονητής στο παιχνίδι με την Μπέρνμουθ 100% και ίσως και το Σάββατο. Ωστόσο, έχω άλλα πλάνα για εκείνον. Σκέφτομαι έναν ξένο προπονητή με διεθνή εμπειρία, με τον οποίο θα μπορώ να δουλέψω. Πρέπει να συναντηθούμε και να μιλήσουμε, αλλά νομίζω ότι θα μας κάνει καλό".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ