ΑΓΓΛΙΑ

Ρούνεϊ: "Τώρα θέλω να έχω μόνος μου το ρεκόρ"

Ρούνεϊ: "Τώρα θέλω να έχω μόνος μου το ρεκόρ"
© REUTERS

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δήλωσε υπερήφανος για το ότι ισοφάρισε τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον έχοντας πλέον και αυτός 49 γκολ με την εθνική Αγγλίας και δήλωσε έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ κόντρα στην Ελβετία στο "Γουέμπλεϊ".

Έγραψε ιστορία στο Σαν Μαρίνο ο Γουέιν Ρούνεϊ καθώς με το γκολ που πέτυχε από την άσπρη βούλα κόντρα στην ομώνυμη εθνική ομάδα έφτασε τα 49 με τη φανέλα της Αγγλίας και ισοφάρισε το ρεκόρ του θρυλικού Μπόμπι Τσάρλτον.

Ο Ρόι Χόντσον έκανε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο τον αρχηγό των "τριών λιονταριών" και δεν μπόρεσε να κυνηγήσει το σπάσιμο του ρεκόρ σε αυτό το ματς όμως με δηλώσεις του έστρεψε το βλέμμα του στο ματς της Τρίτης με την Ελβετία στο "Γουέμπλεϊ", ελπίζοντας πως εκεί θα σκαρφαλώσει στην κορυφή.

Ρούνεϊ: "Τώρα θέλω να έχω μόνος μου το ρεκόρ"
© AP

"Προφανώς και είναι μία υπερήφανη στιγμή για μένα που ισοφάρισα το ρεκόρ του Σερ Μπόμπι και ο στόχος μου τώρα είναι να οδηγήσω την ομάδα σε νίκη την Τρίτη και να σπάσω το ρεκόρ για να το έχω αποκλειστικά εγώ.

Θα ήταν ωραίο αν συνέβαινε απόψε αλλά θα είναι ωραίο και την Τρίτη στο Γουέμπλεϊ σε περίπτωση που αγωνιστώ", τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς και συνέχισε: "Από τότε που πήγα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα 18 μου χρόνια ο Σερ Μπόμπι βρίσκεται στα αποδυτήρια της ομάδας μετά από κάθε ματς. Έρχεται και μου δίνει οδηγίες προσπαθώντας να με βοηθήσει και είμαι σίγουρος πως θα είναι πολύ χαρούμενος για μένα".

Ρούνεϊ: "Τώρα θέλω να έχω μόνος μου το ρεκόρ"
© THE FA VIA GETTY IMAGES

Ο Ρούνεϊ παραλαμβάνει το βραβείο του από τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον για την 100η συμμετοχή του με τη φανέλα της Αγγλίας στο ματς με τη Σλοβενία τον περασμένο Νοέμβριο

Σημειώνεται πως λίγη ώρα αργότερα ο αρχηγός των "λιονταριών" έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: "Σπουδαίο συναίσθημα να είσαι παρέα με τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον. Υπερήφανη στιγμή για μένα και την οικογένειά μου".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ