ΑΓΓΛΙΑ

Ρότζερς: "Ζούσα έναν εφιάλτη επί τέσσερα χρόνια"

Ρότζερς: "Ζούσα έναν εφιάλτη επί τέσσερα χρόνια"
Άντον Ρότζερς Μπρένταν Ρότζερς

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Μπρένταν Ρότζερς. Ο Βορειοϊρλανδός προπονητής μίλησε για το θάνατο των γονέων του, το χωρισμό με τη σύζυγο και τον γιο του που κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση.

Πίσω από τη βιτρίνα του προσωπείου μας κρύβονται διάφορες ιστορίες. Άλλες φορές αδιάφορες, κι άλλες συγκλονιστικές. Τις περισσότερες φορές καλά κρυμμένες με αποτέλεσμα ο κόσμος να μην γνωρίζει. Κάπως έτσι έχει και η ιστορία του Μπρένταν Ρότζερς, τωρινού προπονητή της Λίβερπουλ.

Ο 42άχρονος άνδρας εξομολογήθηκε στο βιβλίο του Michael Calvin "Living On The Volcano" άγνωστες στο ευρύ κοινό ιστορίες της ζωής του που δείχνουν το μεγαλείο της ψυχής.

"Πέρασα τα τέσσερα πιο τραυματικά χρόνια της ζωής μου. Έχασα τη μητέρα μου, στη συνέχεια τον πατέρα μου και χώρισα με τη γυναίκα που αγαπούσα επί 23 χρόνια. Είχα και δυο δικαστικές περιπέτειες με τον γιο μου να κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση. Ένιωσα τόση ντροπή", είπε αρχικά ο τεχνικός της Λίβερπουλ και συνέχισε για το παρελθόν του:

"Κι όμως, επαγγελματικά εδώ στην Σουόνσι ήταν τα καλύτερα τέσσερα χρόνια της ζωής μου. Κάτι έπρεπε να βγει από όλο αυτό. Πρέπει να διαχωρίσεις τα προσωπικά από τα επαγγελματικά. Πρέπει να είσαι υγιής μέσα σου, αλλά οι ιδιοκτήτες σε πληρώνουν για να κάνεις μία δουλειά, και πρέπει να την κάνεις".

Στη συνέχεια ο Ρότζερς διηγήθηκε μία ιστορία για τον παλαιό τεχνικό Τζίμι Σίρελ η οποία τον κράτησε όρθιο στα δύσκολα. "Υπάρχει μία ιστορία με τον Τζίμι Σίρελ όταν ήταν προπονητής στην Νοτς Κάουντι που μου έχει κολλήσει απ όταν ήμουν νεαρός προπονητής. Τι λέει η ιστορία. Η γυναίκα του, Κάθι, πέθανε Παρασκευή βράδυ, όμως το Σάββατο ήταν στη δουλειά του. Δεν είπε τίποτα. Είχε μία δουλειά και την έκανε. Η ομάδα του έπαιξε καλά και κέρδισε το παιχνίδι.

Κανονικά μετά από κάθε παιχνίδι, εκείνος και η γυναίκα του κάθονταν στο τραπέζι και έπιναν το ποτό τους. Μετά έφευγαν. Εκείνο το Σάββατο, όμως, πήγε στο μπαρ. Κάποιος τον ρώτησε για τη γυναίκα του και εκείνος απάντησε: "πέθανε χθες το βράδυ". Έχασε τη γυναίκα της ζωής του, το δεξί του χέρι, όμως πήγε να κάνει τη δουλειά του. Κάτι τέτοια σε κάνουν να σκέφτεσαι διαφορετικά".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ