ΑΓΓΛΙΑ

Ρόουζ: "Έχουμε γίνει περίγελος"

Ρόουζ: "Έχουμε γίνει περίγελος"
© THE FA VIA GETTY IMAGES

Ο αμυντικός της Τότεναμ και της εθνικής Αγγλίας, Ντάνι Ρόουζ παραδέχθηκε, με αφορμή την αποχώρηση του Σαμ Άλαρνταϊς απ' τον πάγκο των "λιονταριών" πως το αγγλικό ποδόσφαιρο έχει γίνει περίγελος.

Το αγγλικό ποδόσφαιρο πέρασε ακόμα μία "φουρτούνα" το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του σκανδάλου που ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον πρώην -πλέον- Ομοσπονδιακό τεχνικό, Σαμ Άλαρνταϊς.

Ο έμπειρος τεχνικός απομακρύνθηκε απ' την τεχνική ηγεσία μετά από δημοσίευμα της "Telegraph" που τον εμφάνιζε να διευκολύνει επιχειρηματίες (τους οποίους προσποιήθηκαν δημοσιογράφοι της εφημερίδας) σε συμφωνία 460.000 ευρώ για επενδύσεις από την Κίνα και τη Σιγκαπούρη.

Στη διάρκεια της κουβέντας, ο Άλαρνταϊς ειρωνεύτηκε τον προκάτοχό του, Ρόι Χόντσον, μίλησε υποτιμητικά για τον πρώην βοηθό του, Γκάρι Νέβιλ, και εξηγούσε στους συνομιλητές του πώς θα μπορούσαν να παρακάμψουν τους "ηλίθιους" κανονισμούς της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ρόουζ: "Έχουμε γίνει περίγελος"

Τη θέση του Άλαρνταϊς στον πάγκο των "λιονταριών" ανέλαβε -προσωρινά- ο προπονητής της Κ21, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος και θα οδηγήσει την ομάδα στα παιχνίδια με Μάλτα (08/10) και Σλοβενία (11/10). Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τα επικείμενα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ, ο αμυντικός της Τότεναμ, Ντάνι Ρόουζ μίλησε στα βρετανικά ΜΜΕ και ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για τις κινήσεις της FA.

"Είδα πως ο Άλαν Σίρερ είπε ότι το αγγλικό ποδόσφαιρο έχει γίνει περίγελος. Είναι δύσκολο να το πω, όμως συμφωνώ μαζί του, ειδικά απ' την στιγμή που ένας προπονητής έχασε τη δουλειά του ύστερα από μόλις ένα παιχνίδι", ανέφερε αρχικά ο Ρόουζ και συνέχισε:

"Δεν είναι καλό σε καμία περίπτωση. Όποια κι αν είναι η απόφαση της Αγγλικής Ομοσπονδίας ύστερα απ' τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια, ελπίζω ο επόμενος Ομοσπονδιακός τεχνικός να καθίσει στον πάγκο για μεγάλο χρονικό διάστημα και να μας βοηθήσει να βελτιωθούμε κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης".

Για την αποχώρηση του Άλαρνταϊς: "Πρώτη φορά το άκουσα καθώς πήγαινα για ύπνο. Όταν το είδα προφανώς και υπέστη ένα μεγάλο σοκ. Έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί του αφότου αποχώρησε. Δεν ξέρω τι πραγματικά συνέβη, όμως θέλω να του ευχηθώ ό,τι καλύτερο για το μέλλον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σκάνδαλο στην Αγγλία με Άλαρνταϊς
Τέλος ο Άλαρνταϊς από την εθνική Αγγλίας μετά από 67 ημέρες
Ο Άλαρνταϊς "κατέστρεψε" τα πλάνα της αγγλικής ομοσπονδίας
Αllardyce: 66 ημέρες, 23 ώρες και 50 λεπτά
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ