ΑΓΓΛΙΑ

Ρανιέρι: "Δεν είμαι ο Ιησούς Χριστός..."

PICTURE ALEX HANNAM - Mansfield Town v Leicester City - Claudio Ranieri during the game - STORY
Ρανιέρι NORTHCLIFFE MEDIA LTD.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι, με αφορμή το πολύ καλό του ξεκίνημα με τη Λέστερ, αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα και είπε ότι ήταν φριχτό το πέρασμά του, αλλά δεν ήταν ο... Ιησούς Χριστός για να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα.

Το πέρασμά του από την χώρα μας και τον πάγκο της Εθνικής ήταν καταστροφικό. Ο ίδιος το χαρακτήρισε φριχτό. Δεν είναι ότι απλά πέρασε και δεν ακούμπησε, αλλά άφησε πίσω του αγωνιστικά συντρίμμια. Προφανώς και είναι λάθος να του ρίχνεται όλο το ανάθεμα, αλλά σαφώς και έχει μερίδιο ευθύνης. Όταν προσπαθεί κάποιος να αλλάξει το αγωνιστικό dna μιας ομάδας χωρίς να έχει τα υλικά, τότε φταίει που δεν ξέρει τι παίκτες έχει στην διάθεσή του. Και αν δεν ήξερε, δεν φρόντισε να μάθει ή συμβιβάστηκε.

Πολλά μπορούν να γραφτούν για την παρουσία του Κλάουντιο Ρανιέρι στην γαλανόλευκη, την οποία παρέλαβε μετά το Μουντιάλ και την άφησε τελευταία και πληγωμένη μετά τα τέσσερα πρώτα ματς των προκριματικών του EURO 2016. Με... προίκα μια ήττα από τα Νησιά Φερόε μάλιστα. Η άλλη ήρθε με τον Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο. Πολλά τα... κατορθώματά αυτής της ομάδας τον τελευταίο χρόνο.

Η Λέστερ τον εμπιστεύτηκε και ως τώρα τα πηγαίνει θαυμάσια στην Premier League (έχει ξεκινήσει με δυο νίκες σε ισάριθμα ματς). O -κατά τ' άλλα- έμπειρος Ιταλός κόουτς, μίλησε στην "Daily Mail" και δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει αναφορά στην εν Ελλάδι μικρή και αποτυχημένη διαδρομή του. Ο ίδιος, είπαμε, την χαρακτήρισε φριχτή, αλλά προσπάθησε να βρει ελαφρυντικά για τον εαυτό του.

"Το να χάσεις από τα Νησιά Φερόε, είναι φριχτό", είπε επιπροσθέτως ο Ρανιέρι και συνέχισε πως "υπήρξε μεγάλη κριτική στην Ελλάδα στα τέσσερα ματς που κάθισα στον πάγκο της Εθνικής. Μπορούσα να τους προπονήσω για περίπου ένα τριήμερο. Συνολικά, 12 μέρες αυτό το διάστημα.

Δεν είμαι μάγος, διότι πολλά έπρεπε να αλλάξουν. Διάβασα ένα κείμενο ότι ο Ρανιέρι έχασε δυο φορές από τα Νησιά Φερόε. Δεν είναι αλήθεια. Έχασα μια. Τώρα, θέλουν να μου... φορτώσουν και την δεύτερη ήττα. Δεν είμαι ο Ιησούς Χριστός".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ