ΑΓΓΛΙΑ

Πυρ και μανία με τη διαιτησία ο Βενγκέρ

Arsenal manager Arsene Wenger gestures, during the English Premier League soccer match between Arsenal and Newcastle United, at the Emirates Stadium, in London, Saturday, Dec. 16, 2017. (Joe Giddens/PA via AP)
Βενγκέρ (Joe Giddens/PA via AP) AP

Παράπονα για το δεύτερο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι έκανε μετά το τέλος του τελικού του League Cup ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ. Τι είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Παράπονα εξέφρασε για το δεύτερο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, αλλά και για τα λεπτά των καθυστερήσεων στο τέλος και ενώ η ομάδα του έχανε με σκορ 3-0.

"Τιμωρηθήκαμε, αλλά το δεύτερο γκολ είναι οφσάιντ. Είναι μυστήριο για μένα το πώς γίνεται να το δεις σε ριπλέι και να μη δώσεις οφσάιντ. Ο διαιτητής δεν έδωσε τις σωστές καθυστερήσεις.

Τον ρωτήσαμε γιατί το έκανε αυτό και μας ρώτησε ποιος ο λόγος να δώσει παραπάνω. Είπα πως δεν είναι στην κρίση του για να το αποφασίσει", είπε ανάμεσα σε άλλα μετά το τέλος του τελικού του League Cup, ενώ για το αν είναι η τελευταία του σεζόν στην Άρσεναλ, αποκρίθηκε: "Ποιος ξέρει".

ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ Ο ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ

"Επειδή είναι ωραία να τους βλέπεις από εδώ. Είναι πολύ πιο ωραία", είπε αρχικά ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε ερώτηση για το γιατί δεν πήγε στην απονομή, μένοντας στο χορτάρι και συνέχισε:

"Είναι για όλη τη Μάντσεστερ Σίτι, δεν είναι για μένα. Είναι σημαντικό. Είμαστε χαρούμενοι. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στο πρώτο μέρος. Αλλά στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλύτερα. Ήμασταν εξαιρετικοί. Τώρα επικεντρωνόμαστε στην Premier League και να πάρουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια μας, αλλά και στο Champions League".

Joe Giddens/PA via AP

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ