ΑΓΓΛΙΑ

Πρόσφερε 200 εκατ. ευρώ για Ρονάλντο η Σίτι!

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo gestures on August  19, 2012 during a Spanish league football match against Valencia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid.   AFP PHOTO/ DANI POZO        (Photo credit should read DANI POZO/AFP/GettyImages)
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo gestures on August 19, 2012 during a Spanish league football match against Valencia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid. AFP PHOTO/ DANI POZO (Photo credit should read DANI POZO/AFP/GettyImages) AFP/GETTY IMAGES

Με αφορμή την κρίση στις σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τους συμπαίκτες του αλλά και την απογοήτευση του, οι Ισπανοί επιμένουν πως η Μάντσεστερ Σίτι είχε προσφέρει 200 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Το περασμένο καλοκαίρι οι "πολίτες" προσέγγισαν την "βασίλισσα" φτάνοντας στο σημείο να προσφέρουν 200 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ φοβούμενος τις αντιδράσεις των οπαδών του συλλόγου αλλά και του Ζοζέ Μουρίνιο απάντησε με ένα μεγαλοπρεπές "όχι".

Σύμφωνα με της "Αs" η μεγαγχολία και οι τάσεις φυγής του Πορτογάλου σούπερ σταρ δεν αποκλείεται να επαναφέρουν στο προσκήνιο τον αγγλικό σύλλογο.

Άλλωστε, ο σεϊχης Μανσούρ τρέφει τεράστια αδυναμία στον Κριστιάνο Ρολνάλντο και δεν φείδεται χρημάτων. Η Μάντσεστερ Σίτι σκοπεύει όταν της παρουσιαστεί η ευκαιρία να προτείνει ετήσιο συμβόλαιο στον διάσημο ποδοσφαιριστή που θα ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ!

Εάν τα δεδομένα δεν αλλάξουν δραματικά δεν αποκλείεται τον προσεχή Ιανουάριο να σημειωθούν εξελίξεις καθώς η Μάντσεστερ Σίτι είναι ίσως η μοναδική ομάδα στην παρούσα φάση που μπορεί να καταθέσει πρόταση μαμούθ για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ