ΑΓΓΛΙΑ

Πρόκριση και ιστορικό γκολ για Λίβερπουλ

Nov 29th 2016 - Liverpool, UK - LIVERPOOL V LEEDS UTD -

Liverpool Woodburn goal

PIcture by Ian Hodgson/Daily Mail
Nov 29th 2016 - Liverpool, UK - LIVERPOOL V LEEDS UTD - Liverpool Woodburn goal PIcture by Ian Hodgson/Daily Mail IAN HODGSON

Η Λίβερπουλ νίκησε 2-0 τη Λιντς στο "Anfield" και προκρίθηκε στα ημιτελικά του League Cup. Λύτρωση από Ορίγκι, ιστορικό γκολ ο Γούντμπερν που έγινε ο νεότερος παίκτης των "κόκκινων" που σκοράρει! (videos)

Την πρόκριση σε ένα ιστορικό ματς πήρε η Λίβερπουλ, καθώς νίκησε 2-0 τη Λιντς στο "Anfield" και πέρασε στα ημιτελικά του League Cup, με τον Μπέντζαμιν Γούντμπερν να γίνεται ο νεότερος παίκτης του συλλόγου που σκοράρει!

Ο Ντιβόκ Ορίγκι στο 76' λύτρωσε τους "κόκκινους" και ο Γούντμπερν στο 81' διαμόρφωσε το τελικό 2-0, γράφοντας ιστορία!

Πρόκριση και ιστορικό γκολ για Λίβερπουλ
© AFP/GETTY IMAGES
Πρόκριση και ιστορικό γκολ για Λίβερπουλ
© IAN HODGSON

Ο Ουαλός μέσος είναι 17 ετών και 45 ημερών, έτσι με το γκολ του έσπασε το ρεκόρ του Μάικλ Όουεν, ο οποίος ήταν ο νεότερος που είχε σκοράρει κόντρα στην Γουίμπλεντον στις 6 Μαΐου 1997, όταν ήταν 17 ετών και 143 ημερών.

Στον άλλο προημιτελικό της Τρίτης, η Χαλ απέκλεισε τη Νιούκαστλ στα πέναλτι, έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία της θα παίξει σε ημιτελικό του League Cup.

Πρόκριση και ιστορικό γκολ για Λίβερπουλ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Άρνολντ, Λούκας Λέιβα, Κλάβαν, Αλμπέρτο Μορένο, Στιούαρτ (67' Γούντμπερν), Ιτζάρια (82' Μίλνερ), Εμρέ Τζαν, Μανέ, Βαϊνάλντουμ, Ορίγκι (91' Γκρούγιτς).

ΛΙΝΤΣ: Σιλβέστρι, Μπεράρντι, Μπάρτλεϊ, Κούπερ (46' Άιλινγκ), Τέιλορ, Ρονάλντο Βιέιρα, Ο'Κέιν (28' Φίλιπς), Ρουφ, Σακό, Ντάλας (62' Γουντ), Ντουκαρά.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Τρίτη

Λίβερπουλ - Λιντς 2-0 (76' Ορίγκι, 81' Γούντμπερν)

Χαλ - Νιούκαστλ 1-1 [3-1 πέν.] (100' Σνόντγκρας / 98' Ντιαμέ)

Τετάρτη

Άρσεναλ - Σαουθάμπτον (21:45)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ (22:00)

Λίβερπουλ - Λιντς 2-0

Χαλ - Νιούκαστλ 1-1 [3-1 πέν.]

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ