ΑΓΓΛΙΑ

Ποια ονόματα προπονητών φημολογούνται για εμπλοκή στο σκάνδαλο διαφθοράς

Ποια ονόματα προπονητών φημολογούνται για εμπλοκή στο σκάνδαλο διαφθοράς

Οι αποκαλύψεις της "Telegraph" για τη διαφθορά στο αγγλικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται με τον Έρικ Μπλακ, να είναι το τελευταίο "θύμα". Δείτε ποια ονόματα τεχνικών φημολογείται ότι θα "σκάσουν" προσεχώς.

Η αρχή έγινε με τον πρώην πλέον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Αγγλίας, Σαμ Αλαρντάις, αλλά ήταν μόνον η αρχή. Οι αποκαλύψεις της "Telegraph" για τη διαφθορά στο αγγλικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Τον Σαμ Αλαρντάις, ο οποίος βιντεοσκοπήθηκε να συμβουλεύει ρεπόρτερ -που υποδύονταν τους επενδυτές - με ποιον τρόπο να παρακάμψουν μεταγραφικούς κανόνες της FA ακολούθησαν ο τεχνικός της ΚΠΡ, Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊν, ο ιδιοκτήτης της Λιντς, Μάσιμο Τσελίνο, και ο βοηθός προπονητή της Μπάρνσλεϊ, Τόμι Ράιτ.

Ο Αλαρντάις καρατομήθηκε από τη θέση του προπονητή των "τριών λιονταριών", ενώ κι άλλοι προπονητές εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τις μίζες στο βρετανικό ποδόσφαιρο.

Το τελευταίο "θύμα" είναι ο βοηθός προπονητής στη Σαουθάμπτον, Έρικ Μπλακ, ο οποίος on camera συμβουλεύει τη μυστική ομάδα έρευνας πως να δωροδοκήσει χαμηλότερα ιστάμενο προσωπικό της λίγκας για να πάρει ποδοσφαιριστές από συγκεκριμένα μανατζερικά γραφεία.

Ποιοι είναι, όμως, οι προπονητές που ακολουθούν; Οι φήμες οργιάζουν στο twitter και όπως διαπιστώνει και ο Σταν Κόλιμορ με ανάρτησή του: "Εάν είναι αληθινές οι αποκαλύψεις, το ποδόσφαιρο στην Αγγλία δε θα είναι ποτέ ίδιο".

Σύμφωνα με αναρτήσεις στο twitter στις προσεχείς αποκαλύψεις εμπλέκονται τα ονόματα κορυφαίων τεχνικών του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Δείτε την πιθανή λίστα:

Στιβ Μπρους (πρώην Χαλ, Σάντερλαντ, Γουίγκαν)

Άλαν Πάρντιου (νυν Κρίσταλ Πάλας, πρώην Νιούκαστλ, Σαουθάμπτον)

Μαρκ Χιουζ (νυν Στόουκ, πρώην ΚΠΡ και Φούλαμ)

Ράιαν Γκιγκς (πρώην βοηθός προπονητή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Τόνι Πούλις (νυν Γουέστ Μπρομ, πρώην Κρίσταλ Πάλας)

Χάρι Ρέντναπ (πρώην ΚΠΡ, Τότεναμ)

Ντέιβιτ Μόγιες (νυν Σάντερλαντ, πρώην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ