ΑΓΓΛΙΑ

Πογέτ: "Θέλω να το πάρει η Τότεναμ"

Πογέτ: "Θέλω να το πάρει η Τότεναμ"
Πογέτ

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για τον Λεονάρντο Ουγίοα που πέτυχε δυο γκολ απέναντι στην Σουόνσι και ο ίδιος είχε φέρει στην Αγγλία. Τι είπε για την αγάπη του (Τσέλσι) και το αίσθημα του (Τότεναμ).

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ, μίλησε στην SUN για την μάχη του πρωταθλήματος στην Premier League ανάμεσα σε Λέστερ και Τότεναμ παίρνοντας ξεκάθαρα θέση υπέρ των δεύτερων!

Διαβάστε τι είπε για τον "ήρωα" της Λέστερ, Λεονάρντο Ουγίοα, που πέτυχε δυο γκολ απέναντι στην Σουόνσι στη νίκη της ομάδας του με 4-0, δίχως τον Τζέιμι Βάρντι στην ενδεκάδα.

Αρχικά είπε για τον Ουγίοα:

"Το πέναλτι που εκτέλεσε εναντίον της Γουέστ Χαμ μου έδειξε δυο πράγματα. Το πρώτο, γιατί τον ξέρω σαν χαρακτήρα και άνθρωπο, είναι πως του αρέσει να αναλαμβάνει ευθύνες. Το δεύτερο, όπως λένε στην Ισπανία, έχει μεγάλα... ξέρετε. Πολύ μεγάλα.

Ήξερε πως ήταν ευθύνη του γιατί είναι επιθετικός. Είδα το παιχνίδι και ήταν πιο νευρικός απ ότι συνήθως. Δεν είχε εκτελέσει κάποιο πέναλτι εδώ και καιρό, αλλά δεν είχα καμία αμφιβολία".

Τον Λεονάρντο Ουγίοα έφερε στην Μπράιτον τον Γενάρη του 2013, με ένα ποσό για λίγο πάνω από 2 εκατ. λίρες και μετά πήγε στην Λέστερ με τα τετραπλάσια χρήματα.

"Μίλησα μαζί του πριν από ενάμισι μήνα. Έχουμε καλές σχέσεις. Για μία ομάδα που πάει για πρωτάθλημα, κάθε παίκτης πρέπει να αποδεχθεί το ρόλο του σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν είναι ευχάριστο, γιατί θέλει να παίζει, αλλά ξέρει τον ρόλο του. Και αυτό είναι υπέρ του. Η Λέστερ έχει τους παίκτες και τον τρόπο που τους ταιριάζει. Εκτός από τον Βάρντι με την ταχύτητα του, η Λέστερ παίζει ωραία από τα άκρα και αυτό ταιριάζει στον Λέο. Νομίζω είναι κάτι που έχει βάλει σε σκέψεις την Σουόνσι και νομίζω πως θα σκοράρει".

Για τη σχέση του με τον Ρανιέρι είπε:

"Ποτέ δεν φαντάστηκα πως η Λέστερ θα βρεθεί εκεί που είναι σήμερα. Δεν ποντάρω, αλλά και 3.000.000 απόδοση να μου έδινες ότι θα πάρει πρωτάθλημα, δεν θα έβαζα ούτε μία λίρα. Αγωνίστηκα για μία σεζόν μαζί του. Είχαμε ήρεμη σχέση. Ζήτησα να φύγω γιατί δεν ήταν ευχάριστο για έναν παίκτη να μην παίζει και πίστευα πως ήταν το καλύτερο για όλους.

Έμεινε στην Τσέλσι. Δεν πήρε τρόπαια στις τέσσερις σεζόν που ήταν εκεί, αν και ξόδεψε πολλά χρήματα ο Αμπράμοβιτς. Στο ποδόσφαιρο έχεις αγάπες. Θέλω να κερδίζει συνέχεια η Τσέλσι, αλλά πέρασα τρία χρόνια στην Τότεναμ, έτσι αν έλεγα πως υποστηρίζω την Λέστερ θα ήταν ψέματα. Θέλω να το πάρει η Τότεναμ. Αλλά αν το πάρει ο Λέο, τότε θα είμαι ευχαριστημένος. Επίσης ο Ρανιέρι έχει την ευκαιρία να κερδίσει τον τίτλο μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ. Κάτι που είναι σίγουρα μία όμορφη ιστορία".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ